Μένουμε Σπίτι. Ζωγραφίζουμε Σπίτι. Η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει εντελώς. Είμαστε όλοι σπίτι. Μικροί και μεγάλοι. Πως νιώθουμε για αυτό; Πως το εξηγούμε στα παιδιά μας; Πως το αντιλαμβάνονται εκείνα;

Το Home Μade Art είναι ένα παιδικό καλλιτεχνικό project που καλεί όλους τους μικρούς καλλιτέχνες ηλικίας 3 μέχρι 8 ετών που έχουν περιοριστεί στα σπίτια τους να εκφραστούν χωρίς περιορισμούς. Κρατάμε το καλλιτεχνικό μας ημερολόγιο με ζωγραφιές από τις μέρες στο σπίτι, δημιουργώντας ένα σύγχρονο έργο τέχνης με υλικά από την καθημερινότητά μας.

Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Τελικός στόχος; Μια έκθεση τέχνης στην The Blender Gallery με όλες τις δημιουργίες των μικρών μας φίλων, όταν οι πόρτες ανοίξουν & επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας και στον καλλιτεχνικό χώρο μας.

Για τους ενδιαφερόμενους μικρούς καλλιτέχνες, μπορείτε να παρακολουθείτε τα βίντεο που θα ανεβάζουν σταδιακά όλοι οι συντελεστές στα social media τους ή στο youtube channel μας & να μας στέλνετε τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών σας με το όνομα, την ηλικία, τον τίτλο & τα υλικά που χρησιμοποίησε στα παρακάτω mail:

e: [email protected]
e: [email protected]

Διοργανωτές: Τhe Blender Gallery, Φιγούρες
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μελίνα Κόαν