Περισσότεροι από 45 οργανισμοί δίνουν το παρών στις Ημέρες Καριέρας 2017 κι αναζητούν τους νέους τους συνεργάτες. Μάλιστα, οι θέσεις των εργοδοτών ήταν ήδη sold out από την αρχή του καλοκαιριού. Οι Ημέρες Καριέρας 2017 απευθύνονται σε όλους: νέους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, εργαζόμενους που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία, αλλά και όσοι θέλουν να σχεδιάσουν μαζί με εξειδικευμένους συμβούλους, βήμα-βήμα, το επιχειρηματικό τους πλάνο, τελειόφοιτους που αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για σπουδές, φοιτητές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters, κατατοπίζουν τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Για τέταρτη χρονιά, το Up Event, το πιο αισιόδοξο event της πόλης, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Αντώνης Τσαπατάκης, η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης, η δημοσιογράφος Αννα Μπουσδούκου, ο Γιάννος Μητσός, Senior Advisor για τις Αναπτυξιακές Πολιτικές στον ΣΕΒ, o Head of Messenger Business του Facebook, Στέφανος Λουκάκος, η Ελένη Στεφανίδου από το The People’s Trust, η Μαρία Αρναουτάκη, Όλγα Αζιλαζιάν και Ροσάννα Μόρτογλου, Co-Founders της FPower, η Ιλιάδα Κορθά των Living Postcards, ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος από το radiki.gr, o Γιώργος Τσώλης από το Εναλεία, ο Δημήτρης και Φανίκος Γκιρλέμης του ομώνυμου οινοποιείου είναι μερικοί από τους καλεσμένους που μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα θα παρουσιάσουν τις τάσεις στην εργασία και θα υποδείξουν τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας. Το Up Event παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μία Κόλλια.

Η Teleperformance Greece Χορηγός στις Ημέρες Καριέρας 2017.

Ο κος Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, Director of Human Resources της Teleperformance Greece, δήλωσε ότι «δίνουμε το παρών στις Ημέρες Καριέρας 2017 στηρίζοντας τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία της αγοράς για τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα και την επαγγελματική εξέλιξη των νέων». Η Teleperformance Greece, η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών Omni channel customer experience management αποτελεί έναν από τους κορυφαίους χώρους εργασίας χάρη στο εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον σύμφωνα με τη διάκρισή της στα Best Workplaces 2017. Η κα. Μαντώ Πατσαούρα, Managing Director του kariera.gr, ανέφερε σχετικά πως «είναι μεγάλη μας χαρά που η Teleperformance Greece, ένας διακεκριμένος για το εργασιακό του περιβάλλον οργανισμός, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια να ενισχύσουμε την απασχόληση μέσα από τις Ημέρες Καριέρας, το μεγαλύτερο event για την εργασία».

Επίσης, το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά, τη δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2017, που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

Τέλος, για όσους παραβρεθούν στo event, το ΑΤΗ/ TECH Technology College of Athens, προσφέρει μία (1) μερική υποτροφία σε ένα από τα τρία Μεταπτυχιακά προγράμματα του Κολλέγιο στις πιο περιζήτητες ειδικότητες στον τομέα της πληροφορικής τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας με κοινωνικά, οικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια επιλογής.

Το Πρόγραμμα YOUTH Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας, θα περιμένει τους υποψηφίους στον χώρο του Innovathens με διαδραστικές ομιλίες από μέντορες, πληροφορίες για τις δεξιότητες που προσφέρει, συμβουλευτική καριέρας από τα στελέχη του kariera.gr και δωρεάν εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-learning.

Δείτε το trailer: