Με κεντρικό πρωταγωνιστή τον ελληνικό γαστρονομικό πολιτισμό και τον πλούτο που εμπεριέχεται σε αυτόν, οι «Ημέρες Γαστρονομίας», μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση με σαφή και εξωστρεφή προσανατολισμό, δίνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ραντεβού στις 9, 10 και 11 Μαΐου 2014 στο Μουσείο Μπενάκη.

Οι «Ημέρες Γαστρονομίας», συνεπείς στο στόχο τους, μας επιφυλάσσουν για ακόμη μία φορά, μια ολοκληρωμένη εμπειρία, παρουσιάζοντας τον αυθεντικό χάρτη των ελληνικών γεύσεων, των τοπικών παραγωγών, των πρωτοβουλιών αλλά και την κουλτούρα των ανθρώπων που δημιουργούν, καινοτομούν και επιμένουν να παράγουν μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων. Ενδεικτικά: θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις και ανοιχτές συζητήσεις, ενέργειες δικτύωσης, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και ανάδειξης γαστρονομικών προορισμών, εκθέσεις, δια-δραστικές περιηγήσεις και ποικίλες δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Μία πρότυπη διοργάνωση της Reason to – φορέα προώθησης πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης – σε συνεργασία με συλλογικότητες, δίκτυα, ανθρώπους της ελληνικής και της διεθνούς γαστρονομίας, δημιουργίας αλλά και του σύγχρονου επιχειρείν.

Στο πλαίσιο αυτό, οι διοργανωτές των Ημερών Γαστρονομίας προσκαλούν φορείς, επιχειρήσεις, ομάδες, δίκτυα και παραγωγούς από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν με τις δικές τους ιδέες και προτάσεις στις Ημέρες Γαστρονομίας 2014.

Το Φεστιβάλ για τη Γαστρονομία και τον Πολιτισμό των Αυθεντικών Γεύσεων έρχεται…

Περισσότερες πληροφορίες στο: imeres-gastronomias.gr