Ο Πολυχώρος Πολιτισμού «Θέατρο Χυτήριο» θα φιλοξενήσει ένα full moon party με τη Λούσα Μαρσέλλου και το Δημήτρη Βουτσά στο μουσικό πρόγραμμα…

… την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012, στις 22.00.

Η Λούσα Μαρσέλλου και ο Δημήτρης Βουτσάς «ξαναχτυπούν» αυτή τη φορά με ένα μουσικό πρόγραμμα, που θα σας ξεσηκώσει! Ένα αφιέρωμα στις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας, με κάποιες νότες \’νοσταλγίας\’ από το παρελθόν. Μέσα από μια ταλαιπωρημένη μουσικά -και όχι μόνο- περίοδο, επιλέγουν τραγούδια που έχουν στίγμα και ταυτότητα, για να εκπροσωπήσουν την τελευταία δεκαετία στον αιώνιο κόσμο της μουσικής!

Τραγούδια και μουσικές, που θα σας συγκινήσουν, θα σας θυμίσουν, μα πάνω απ\’ όλα θα σας πείσουν, ότι η καρδιά δεν μπορεί, παρά μόνο να χτυπά δυνατά! Η Λούσα και ο Δημήτρης σας προσκαλούν σε ένα πρόγραμμα πολύ ξεχωριστό, που καταλήγει σε ένα ξέφρενο πάρτι των πιο ξεχωριστών επιτυχιών της δεκαετίας που πέρασε και, τελικά, αγαπάμε πολύ!!!

Μαζί τους \’τζαμάρουν\’, \’ροκάρουν\’ και \’σολάρουν\’ ο Alessandro Castagneri στο cajon, τα κρούστα, την κιθάρα και τα φωνητικά και ο Διονύσης Νήρος στο πιάνο.