Η προετοιμασία της εκδήλωσης High-Tech Ecomobility Rally για υβριδικά αυτοκίνητα μπήκε στην τελική ευθεία, για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Ο Δήμος Αθηναίων την έθεσε υπό την αιγίδα του, υπογραμμίζοντας έτσι τη σημασία που δίνει στα θέματα της καθαρής αυτοκίνησης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Ιωάννης Αγαπητίδης, γνωστοποίησε στο ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο., ότι το ΚΑΠΕ θα χορηγήσει τη διοργάνωση με την προσφορά μιας οργανωμένης επίσκεψης των συμμετεχόντων στις εγκαταστάσεις του κέντρου δοκιμών ανεμογεννητριών στην Κερατέα κατά τη διάρκεια της ανασυγκρότησης του Σαββάτου.

Τέλος, ο πρόεδρος της Τεχνόπολις, Φώτης Ιγνατίου γνωστοποίησε επίσης ότι η «Τεχνόπολις» θα χορηγήσει την εκδήλωση με την δωρεάν διάθεση των εγκαταστάσεών της για την εκκίνηση το πρωί του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου.

Ήδη ο πίνακας των συμμετεχόντων έχει καταστρωθεί και περιλαμβάνει όλους τους τύπους των υβριδικών αυτοκινήτων που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά. Ελάχιστες ακόμα θέσεις συμμετοχής διατίθενται και οι διοργανωτές αποφάσισαν την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων μέχρι του τέλους Σεπτεμβρίου, προκειμένου να συμπληρωθούν και αυτές.

Στην ιστοσελίδα του ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. (http://www.heliev.gr), μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα, οδηγίες για την επίτευξη καλύτερων επιδόσεων καθώς και Δήλωση Συμμετοχής την οποία μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά ή να την συμπληρώσετε και να την αποστείλετε με Fax στο 210 922 0054.