Το 2015, η Heineken ανακηρύχθηκε Creative Marketer of the Year στο Cannes Lions Festival of Creativity.

Η δίψα μας, όμως, για Δημιουργικότητα δεν σταματάει ποτέ.

Γι’ αυτό, ξεκινήσαμε το Heineken® TALENT LAB. Ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να δώσει την ευκαιρία σε νέους δημιουργικούς ανθρώπους, να ζήσουν το όνειρό τους & να δημιουργήσουν μια ενέργεια για τη Heineken που θα διεκδικήσει με τη σειρά της ένα βραβείο στο Cannes Lions Festival 2016!


Ξεκινάμε από «λευκό καμβά» και περιμένουμε να γεμίσει με νέες ιδέες.

Ψάχνουμε νέους 18 έως 25 ετών από τομείς όπως design, copywriting και φωτογραφία ή ακόμα και μουσικήstreet ήperformance art κ.λπ..

Αν είσαι ένας από αυτούς, συνέχισε να διαβάζεις!


Ποιος; Πού; Πότε;

Δήλωσε συμμετοχή στο heineken.workable.com/jobs/75063 επισυνάπτοντας το βιογραφικό σου και ένα link με δείγμα της δουλειάς σου (behance, portfolio, video κ.λπ.), για να είσαι ένας από τους 8 φιναλίστ.

Για τους 8 συμμετέχοντες που θα επιλεγούν, θα δημιουργηθεί από ένα βίντεο συμμετοχής το οποίο θα «ταξιδέψει» στο Άμστερνταμ προκειμένου να γίνει, από διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου, η τελική επιλογή 2 νικητών από κάθε χώρα.

Τον Σεπτέμβριο, μια ομάδα 10 ατόμων (2 από κάθε χώρα) θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για μία εβδομάδα, μέσα στην οποία θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε μια μεγάλη δημιουργική πρόκληση: να σκεφτούν και να δημιουργήσουν μια ενέργεια για την Υπεύθυνη Κατανάλωση Heineken, που θα διεκδικήσει βραβείο στο Cannes Lions Festival 2016!

MODERATION – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Πιστεύουμε ότι η δημιουργικότητα μπορεί να βρει λύσεις σε προβλήματα που μας αφορούν όλους. Και η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ είναι ένα από αυτά.

Τι θα σκεφτούν τα καλύτερα δημιουργικά μυαλά από 5 διαφορετικές χώρες;

Θα το δούμε τον Σεπτέμβριο!


Enjoy
 Heineken Responsibly

Δες παραδείγματα από όσα έχει κάνει η Heineken μέχρι σήμερα για την υπεύθυνη κατανάλωση & πάρε έμπνευση γιατί η επόμενη η ιδέα, θα είναι η δική σου!

Dance More. Drink Slow.

www.youtube.com/watch?v=WRup4Xk7uKE