Μια συγκινητική , αστεία και γεμάτη χρώμα ιστορία από τον Μάικ Λι με πρωταγωνίστρια την Σάλι Χόκινς  σύντομα στις οθόνες των κινηματογράφων…

Η νέα ταινία του υποψήφιου για Όσκαρ Μάικ Λι  ( γνωστό από τα φίλμ Vera Drake, Μυστικά και Ψέματα) είναι μια ευχάριστη, γλυκόπικρη κωμωδία, που ρίχνει μια καυστική ματιά στη ζωή στο Λονδίνο του σήμερα ..Η Πόπι είναι δασκάλα και μένει μαζί με την καλύτερή της φίλη και συνάδελφό της. Είναι έξυπνη, τίμια, ελκυστική αλλά και αστεία, ένα άτομο που ξέρει πώς να τα βγάζει πέρα και πότε να μην παίρνει τα πράγματα στα σοβαρά. Μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε άσκοπες οικογενειακές συγκεντρώσεις, πρωτότυπα μαθήματα οδήγησης, αλλά και σε μαθήματα χορού φλαμένκο. Όλα όμως θα αλλάξουν, τη στιγμή που κάποιος θα εισχωρήσει ξαφνικά στη ζωή της Πόπι, με αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα νέο νόημα στην καθημερινότητά της αλλά και να αλλάξει την κοσμοθεωρία της.

Το ένστικτο του Λι τον οδήγησε αυτή τη φορά στο να χτίσει μια ιστορία γύρω από ένα χαρακτήρα, γραμμένο πάνω στη Σάλι Χόκινς, με την οποία έχει συνεργαστεί ξανά δυο φορές στο παρελθόν. Η πρωταγωνίστρια  απέσπασε την Αργυρή Άρκτο Καλύτερης Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου 2008 για την ερμηνεία της.

Ο Λι και ο Ντικ Πόουπ, ο φωτογράφος της ταινίας, αποφάσισαν από την αρχή της παραγωγής,  να γυρίσουν την ταινία με ένα νέο είδος φιλμ, το οποίο τονίζει τα χρώματα.