Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 στις 9.30 το βράδυ, μετά την τελευταία τους εξαίρετη και επιτυχημένη συναυλία τους στην σκηνή του Jazzét Music Hall, θα φιλοξενήσει τέσσερις σολίστες, τέσσερις φίλους καλλιτέχνες που μετά από πολύ καιρό θα συνευρεθούν μουσικά και θα γοητεύσουν το κοινό τους.

Οι Haig Yazdjian στο ούτι και το τραγούδι, ο Χάρης Λαμπράκης στο νέυ ο Τάσος Πούλιος στο κανονάκι και ο Νίκος Σιδηροκαστρίτης στα τύμπανα δεν χρειάζονται συστάσεις αφού ο καθένας τους διαπρέπει τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια σκηνή της έθνικ, τζαζ και αυτοσχεδιαστικής δημιουργικής μουσικής.

Παρέα θα παρουσιάσουν συνθέσεις από την προσωπική δισκογραφία του Haig Yazdjian και θα εξερευνήσουν τόπους του αυτοσχεδιασμού και των σολιστικών αναζητήσεων με το ούτι, τη φωνή, το νέυ, το κανονάκι και τα κρουστά, ανοίγοντας νέους δρόμους σε μια μουσική που όσο ορίζεται γεωγραφικά, τόσο παγκόσμια είναι ταυτόχρονα.

Μία μοναδική συναυλία μέσα στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Jazzét, που προτείνεται στο φιλόμουσο κοινό για να απολαύσει το μουσικό έργο τεσσάρων εξαίρετων δημιουργών.