Το club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται τη Ζωή Τηγανούργια σε μια βραδιά γεμάτη με τις μελωδίες από το ακορντεόν της

αγαπημένης καλλιτέχνιδος.

Η Κούβα, με τον Latin παλμό της, η Αργεντινή του Astor Piazzolla  & του Carlos Gardel, το αγωνιώδες Παρίσι του ’50 & της Edith Piaf,  ονειροπολούν, στους ρυθμούς της Θράκης, της Ηπείρου, της Μακεδονίας, των Νησιών της Ελλάδας, των Βαλκανίων & του παλιού λαϊκού πάλκου, σε μια γιορτινή παράσταση της Ζωής Τηγανούρια, απόδειξη πως η μουσική είναι μία και αδιαίρετη.

Πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, με μαέστρο τον Ηλία Αργυρόπουλο (πιάνο), Γιώργο Βασιλείου (μπάσο), Στέλιο Γενεράλη (τύμπανα), και Γιάννη Παπαγιαννούλη (κρουστά), μέσα από ρυθμούς tango, latin,  παραδοσιακούς και λαϊκούς, η Ζωή Τηγανούρια διασκευάζει με τον αισθησιακό δυναμισμό της γνωστούς συνθέτες και παρουσιάζει επιλεγμένες στιγμές από την προσωπική της δισκογραφία.
Special guest  ειδικά για τη βραδιά αυτή   (στο κλίμα της εποχής) η  Κουβανή τραγουδίστρια  και πιανίστα  Katia Gonzalez. 

Το τραγουδιστικό λαϊκό & παραδοσιακό μέρος του προγράμματος έχει αναλάβει η ‘Αννα Μαρία Κάλφα .
«Η μουσική, δεν είναι κλειστή. Υπάρχουν μελωδίες που μοιάζουν να ανήκουν σε όλους, αφού η μουσική είναι ένα σύμπαν ολόκληρο, φτιαγμένο από αισθήσεις» θα πει και η ίδια η Ζωή, προσκαλώντας τον κόσμο να ανέβει μαζί της την  Τρίτη 1 Μαρτίου, στο club του Μύλου, στο «καράβι» της πολυπολιτισμικής αυτής γιορτής.