Η γνωστή μουσικοσυνθέτις και σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια και το Quintet της, θα δώσει τις παραστάσεις με τίτλο “Ζωή… χωρίς Σύνορα”, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και “Αρώματα του κόσμου”στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, στις 26 και 30 Ιουλίου 2013, αντίστοιχα.

“Ζωή… χωρίς Σύνορα” στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Μεγάρου και”Αρώματα του Κόσμου” στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά στo πλαίσιo των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός-Ναυταθλητικός Σύλλογος “Διογένης”, όπου μέρος των εσόδων θα δοθούν στο “Παιδικό Σπίτι του Πειραιά”.

Το “Zoe’s Quintet” αποτελείται από τους μουσικούς:

Ζωή Τηγανούρια (ακορντεόν)

Ηλία Αργυρόπουλο (πιάνο)

Κώστα Κωνσταντίνου (κιθάρα)

Γιώργο Ρούλο (κόντρα-μπάσο)

Στέλιο Γενεράλη (τύμπανα/κρουστά)

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – 26 Ιουλίου 2013

Guest στην παράσταση “Ζωή… χωρίς Σύνορα” που θα γίνει στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα είναι ο Θάνος Πολύδωρας, ο οποίος θα ερμηνεύσει με την νοσταλγική φωνή του παλιές και νέες συνθέσεις της Ζωής, ρετρό, καθώς και Ελληνικά Παραδοσιακά τραγούδια. Στην παράσταση χορεύουν ζευγάρια της σχολής χορού Κωστάκη-Μαυροειδή “Χοροακτίς”.

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά – 30 Ιουλίου 2013

Guest στην παράσταση “Αρώματα του Κόσμου” που θα γίνει στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, θα είναι δύο κατ’ εξοχήν Πειραιώτες: ο εξαιρετικός Γιάννης Πετρόπουλος με την διαχρονική φωνή του, και η υπέροχη Μέτζο Σοπράνο Ελένη Βουδουράκη σε μια σύμπραξη σύγχρονου τραγουδιού και λυρικής φωνής.

Επίσης, θα φιλοξενηθούν και δύο νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες ο Νικόλας Αδέσποτος και η Νικολέττα Μηλιώνη. Την παράσταση θα πλαισώσουν χορευτές της σχολής χορού Κωστάκη-Μαυροειδή “Χοροακτίς”.