«Ξέρω ότι θα μείνω στις καρδιές των ανθρώπων. Ξέρω ότι θα μείνω μέσα στις δισκοθήκες τους. Στα σπίτια τους. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν συλλογή από τραγούδια μου. Από κασέτες που με γράφουνε και τα κρατάνε. Αυτά θα τα ακούνε και τα παιδιά τους. Τα παιδιά των παιδιών τους. Και θα είμαι μέσα στη ψυχή τους και τη καρδιά τους», είχε δηλώσει η Βίκυ Μοσχολιού σε παλιά συνέντευξη της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαστεφάνου.

Με αφορμή την 10ή επέτειο από το θάνατό της Βίκυς Μοσχολιού, παρουσιάζεται ένα Live που θα μας θυμίσει πόσα της οφείλουμε καθώς ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να αναμετρηθεί κανείς με τη λάμψη, την προσωπικότητα και την πολύ ιδιαίτερη ερμηνευτική σφραγίδα της.

Μετά το «αντίο» της μεγάλης τραγουδίστριας, τα τραγούδια θα πουν για μια βραδιά την ιστορία της. Η δυναμική και ταλαντούχα Ζαχαρούλα Κληματσάκη πλαισιωμένη από εξαιρετικούς μουσικούς, την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, συναντάει ένα καλοκαιρινό βράδυ τη Βίκυ Μοσχολιού, στο Ρότα Art Bar. Τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, του Γιάννη Σπανού, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μάνου Ελευθερίου, του Απόστολου Καλδάρη, του Άκη Πάνου, του Νίκου Γκάτσου, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, μελωδίες που μας ταξιδεύουν και συγκινούν κάθε φορά που τις ακούμε.

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, μία από τις νέες ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, ανεβάζει κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά τον ερμηνευτικό της πήχη. Μέτα τα δύο πετυχημένα προηγούμενα Live της με τίτλο «Μαύρο μου» και «Ονειροκρίτης», έρχεται να δώσει ένα νέο στοίχημα παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που παίζει με την τόσο παρούσα απουσία και με την πιο εμβληματική γυναικεία μορφή της νεότερης ελληνικής μουσικής ιστορίας.

Συμμετέχουν:

Δημήτρης Γκίνης: Ακορντεόν

Σπύρος Πατράς: Μπουζούκι

Νίκος Πρωτόπαπας: Κιθάρα

Special Guest: Σωτήρης Παπατραγιάννης