Το θέατρο Τεχνόραση σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα Μεταμόρφωση, παρουσιάζει την παιδική παράσταση “Η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί”, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σικυώνια 2013, το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013.

 

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ορφανοτροφείο «ΕΛΛΑΣ» για παιδιά της Ακτής Ελεφαντοστού που πάσχουν από AIDS. Στην παράσταση θα παραβρεθεί η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών για την καταπολέμηση του Aids (UNAIDS) κ. Μέρω Κεσεσίογλου.

Πρόκειται για την πρώτη παράσταση αλληλεγγύης που πραγματοποιείται στα πλαίσια του θεσμού των Σικυωνίων, μετά από πρωτοβουλία της ομάδας ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, που αγκαλιάστηκε από τη «Μηκώνη».

 

Η παιδική σκηνή του θεάτρου ΤΕΧΝΟΡΑΣΗ, από την αρχή της διαδρομής της παραμένει αφοσιωμένη στο κλασσικό παραμύθι, για τη δυναμική των συμβολισμών αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Ο μύθος της Χιονάτης δουλεύτηκε με κέφι, μεράκι και ενθουσιασμό ώστε να παρουσιαστεί με εντελώς πρωτότυπο τρόπο στα παιδιά –και σε όσους παραμένουν παιδιά.

 

Στην παράσταση παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί: Ελίζα Τζίτζη, Νίκη Βουγιού, Νίκος Γιαννίκας, Σωτηρία Κολόζου, Στάθης Αναστασίου, Κωνσταντίνα Μακρή και ο Λάκης Ξάνθης.

Οι υπόλοιποι συντελεστές είναι: θεατρική διασκευή Οδ. Λούγκλος, μουσική Σ. Κολόζου, σκηνικά Γ. Λαμπριανίδης και κοστούμια Ελπινίκη.