Η μοναδική Χάρις Αλεξίου θα βρεθεί μαζί με τους Nouveau Sextetστο Θέατρο Τεχνόπολις του Ηρακλείου Κρήτης, για μια μουσική συναυλία την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013.

 

Η Χάρις Αλεξίου μαζί με μία νέα μουσική μπάντα, τους “Nouveau Sextet” (κορυφαίους Έλληνες σολίστες) θα παρουσιάσει τραγούδια από το νέο της album «η Τρίπλα» και τραγούδια από το γνωστό ρεπερτόριο της δοσμένα με ένα καινούργιο τρόπο. Την συναυλία θα ανοίξουν οι πολλά υποσχόμενοι MINOR PROJECT στην πρώτη τους μουσική παρουσίαση στο Θέατρο Τεχνόπολις!

 

Οι έξι ετερόκλητοι μουσικοί που την συνοδεύουν (παίζουν περισσότερα από είκοσι όργανα και τραγουδούν μαζί της) αγκαλιάζουν την τραγουδίστρια με ένα μαγικό έθνικ-τζαζ ήχο.

 

Μπαλάντες, Δημοτικά, Ανατολίτικα, Έντεχνα, ό,τι μας έκανε να την αγαπήσουμε και ό,τι μας ένωσε μαζί της, δημιουργούν ένα κλίμα που μας κάνει να νιώθουμε πως παίζει μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

 

Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επί κεφαλής, με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο.

Ο Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα

Ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval

Ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και altoΣαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο.

Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο

Ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α )

 

Από τα νέα της τραγούδια όπως « Το δεδομένο», «Αγάπη σημαίνει», «Οι στιγμές», «Η πρώτη αγάπη», ως τα, «Μανούλα μου», «13 φωτιές», «Δι’ Ευχών» και τα «Δημοτικά» η Χάρις Αλεξίου μαγεύει και μαγεύεται με τους μουσικούς της αυτό το Καλοκαίρι που θέλουμε να μπει στις ψυχές όλων μας.

 

Η περιοδεία της Χαρούλας ξεκίνησε με μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο Θέατρο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και συνεχίζει σε όλη την Ελλάδα με την στάση της στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο την Τετάρτη 21 Αυγούστου.

 

Την συναυλία της Χαρίς Αλεξίου θα ανοίξουν οι Μinor Project, μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες της ελληνικής μουσικής σκηνής, που έχει ξεχωρίσει τον τελευταίο χρόνο κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς.

Μια παρέα μουσικών που συνθέτουν και συνεργάζονται γενναιόδωρα, φλερτάροντας με την αισιοδοξία,το ρομαντισμό, τη νεανικότητα,τη φωτεινότητα των συναισθημάτων και των εκμυστηρεύσεων. Οι επιρροές τους και η αγάπη τους για τον Μάνο Χατζιδάκι, τις ιστορίες του Διονύση Σαββόπουλου, την ποίηση της Μαρίας Πολυδούρη σφυρηλάτησε την έμπνευσή τους και τους οδήγησε στην δική τους μουσική πρόταση. Ο πρώτος τους δίσκος, με τίτλο «In Colors» κυκλοφόρησε από την Αντέλμα στις αρχές του 2012 και ένα χρόνο μετά μετρούν ήδη αρκετές live εμφανίσεις και συνεργασίες .