Ο Δήμος Αθηναίων φιλοξενεί στη σκηνή του Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» τη βραβευμένη Ελληνοδανή τζαζ τραγουδίστρια, Veronica Mortensen, η οποία πλαισιωμένη από την Athens Big Band, θα χαρίσει στο κοινό της πόλης μία μοναδική τζαζ συναυλία την Τετάρτη 6 Απριλίου.

Στη μαγική βραδιά, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η εκπληκτική ερμηνεύτρια της τζαζ σκηνής, που ζει και εργάζεται στη Δανία, θα συμπράξει εκ νέου με την Big Band Δήμου Αθηναίων. Μία από τις μεγάλες επιτυχημένες εμφανίσεις της Veronica Mortensen με την Athens Big Band ήταν το 2011 στο Athens Technopolis Jazz Festival.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ: ATHENS BIG BAND & ARLYN GONZALES

Τα 5 άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει έτυχαν μεγάλης προβολής και αναγνώρισης από τους κριτικούς, ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις της ανά τον κόσμο έχουν κερδίσει τους απανταχού λάτρεις της τζαζ μουσικής.

Στη μοναδική αυτή συναυλία, θα παρουσιαστούν ενορχηστρώσεις για αγαπημένες μελωδίες της τζαζ, καθώς και ενορχηστρώσεις που γράφτηκαν ειδικά για την Veronica Mortensen.

Ερμηνεύει: Veronica Mortensen
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σάμι Αμίρης
Big Band Δήμου Αθηναίων