Στις 6 Φεβρουαρίου, η ποίηση του βραβευμένου με Nobel Λογοτεχνίας Pablo Neruda, συναντά τη συνθετική ματιά της πολυβραβευμένης και παγκόσμια καταξιωμένης Show-woman Ute Lemper.

Έντεκα ποιητικά στιγμιότυπα που εξυμνούν την ερωτική λατρεία και φωτογραφίζουν με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο την απελπισία και όλα εκείνα τα σκοτεινά ένστικτα που προκαλεί η ερωτική απογοήτευση. Μία σειρά ηχογραφημάτων που μπορεί να θεωρηθεί εύστοχα ως συνάντηση τιτάνων. Μία συνάντηση που συνδυάζει μοναδικά την εσωτερικότητα των ποιημάτων του Pablo Neruda με την εκρηκτική και γεμάτη πάθος ερμηνεία της Ute και μια μουσική πρόταση με τίτλο “The Love Poems of Pablo Neruda” που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές από τον Παγκόσμιο Τύπο και από ένα κοινό που μιλά για μία πρωτόγνωρη συναισθηματική εμπειρία.

Από τη βραδιά, δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει το στοιχείο που έδωσε στην Ute Lemper την αναγνώριση ως μία άξια διάδοχος των μεγάλων αστέρων του musical. Τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες της Piaf, του Jacques Brel και του Leo Ferre, ο Kurt Weill και ο Bertolt Brecht του Cabaret σε μία μοναδική αναβίωση, και το Tango του Astor Piazzolla να ενώνει το χθες με το σήμερα με έναν απροσδιόριστα όμορφο και συναισθηματικά φορτισμένο τρόπο.

Το “Last Tango in Berlin” συναντά την ποίηση του Pablo Neruda για μία νύχτα του Φλεβάρη στο Gazarte. Η Ute Lemper στα καλύτερά της.