Η alphadelta gallery φιλοξενεί τη δεύτερη ατομική έκθεση της Su-Mei Tse από τις 29 Μαΐου έως και τις 14 Ιουλίου και, ύστερα από ένα καλοκαιρινό διάλειμμα, από τις 6 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.  

Η alphadelta gallery φιλοξενεί τη δεύτερη ατομική έκθεση της Su-Mei Tse από τις 29 Μαΐου έως και τις 14 Ιουλίου και, ύστερα από ένα καλοκαιρινό διάλειμμα, από τις 6 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Στον πρώτο όροφο της γκαλερί παρουσιάζεται το γλυπτό Dong Xi Nan Bei (Ανατολή, Δύση, Νότος, Βορράς), το οποίο αναδεικνύει τη σχετικότητα της αντίληψης των ανθρώπων και μόνο από το γεγονός ότι τα σημεία του ορίζοντα διαφέρουν από κουλτούρα σε κουλτούρα. Για τους Κινέζους, για παράδειγμα, σημείο αναφορά στον ορίζοντα είναι η ανατολή.

 

Στον ίδιο όροφο εκτίθεται και το γλυπτό SUΝY, ένα πάντρεμα της γνωστής εταιρείας Sony και του ονόματος της καλλιτέχνιδας Su Mei Tse, που γεννάει ένα σουρεαλιστικό έργο, πλημμυρισμένο με παιδικές μνήμες και γνώριμους σκοπούς.

 

Συνεχίζοντας στο δεύτερο όροφο, ο επισκέπτης, ανακαλύπτει το Mistelpartition, μία μουσική παρτιτούρα που απαρτίζεται από δέντρα γεμάτα από γκι, καθώς και μια σειρά τεσσάρων φωτογραφιών με τίτλο Das Wohltemperierte Klavier, που είναι μία αναφορά στην προσπάθεια που απαιτεί ο δρόμος για να φτάσει κανείς στην τελειότητα ενός σημαντικού έργου τέχνης.

 

Η έκθεση βασίζεται στα έργα που απετέλεσαν τον άξονα της αντίστοιχη παρουσίας του PS1 της Νέας Υόρκης, το 2006.

 

Info

29 Μαΐου έως 14 Ιουλίου και από 6 έως 22 Σεπτεμβρίου, Alphadelta gallery, Παλλάδος 3, Αθήνα

http://www.adgallery.gr