Τα τραγούδια της Τρίτης Εξόδου έχουν ήδη ξεχωρίσει στο διαδίκτυο και στα ραδιόφωνα, κάνοντας πολλούς να μιλάνε για τη φρεσκάδα και τη δυναμική αυτής της νέας καλλιτεχνικής παρέας. Έχοντας ήδη συγκινήσει χιλιάδες ακροατές ανά την Ελλάδα, συμμετέχοντας με τραγούδια του δίσκου τους στην καλοκαιρινή περιοδεία του Μάριου Φραγκούλη, αλλά και με την συμμετοχή της Δήμητρας Σελεμίδου στην πρόσφατη αφιερωματική συναυλία στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι που έλαβε μέρος στο Ηρώδειο, συνθέτης, στιχουργός και ερμηνεύτρια, παιδιά της 4ης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου, επιστρέφουν αποφασισμένοι για να παρουσιάσουν μία μοναδική μουσική πρόταση.

Με άξονα την Τρίτη Εξοδο, τα τραγούδια της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Σπύρου Παρασκευάκου «Απ’ το μηδέν», αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και συνετέλεσαν στη διαμόρφωση της καλλιτεχνικής τους ταυτότητας, έρχονται μαζί να συμπληρώσουν μια μουσική αφήγηση που ακολουθεί τα βήματα της εποχής μας προς την επιτακτική της ενηλικίωση.

Συνοδοιπόρος στο ταξίδι τους ο Φοίβος Δεληβοριάς, που στάθηκε στο πλάι τους συμμετέχοντας στο ντουέτο «Ο μόνος και η μόνη», θα ξαναβρεθεί μαζί τους στη σκηνή του PassPort, σε μία ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς. Επίσης θα βρίσκονται κοντά τους οι Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης, η Παυλίνα Βουλγαράκη και η Μυρτώ Βασιλείου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

6 Νοεμβρίου: Φοίβος Δεληβοριάς, Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης
13 Νοεμβρίου: Παυλίνα Βουλγαράκη, Μυρτώ Βασιλείου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ενορχήστρωση-πιάνο: Σπύρος Παρασκευάκος
Επιμέλεια προγράμματος: Γιάννης Βασιλόπουλος
Ερμηνεία: Δήμητρα Σελεμίδου
Ηχοληψία: Κλάιντ Τζαμπραχίμι
Σκηνογραφία: Αχιλλέας Πιστώνης
Τρομπόνι: Χρήστος Σπηλιόπουλος
Κρουστά: Εύη Κανέλλου
Κοντραμπάσο: Κωνσταντίνος Κλάγκος
Κιθάρες: Ιάσονας Θεόδωρος Μαυρογεώργος
Φωτογραφία: Κατερίνα Πασπαλιάρη
Artwork: Κωνσταντίνος Μπελιάς