Την επόμενη Κυριακή, εικαστικοί καλλιτέχνες, ακροβάτες, ξυλοπόδαροι κι εμψυχωτές φέρνουν την Τεχνόπολη άνω-κάτω, σε μια γιορτή αφιερωμένη στην πόλη της καρδιάς και των ονείρων μας!

Η αγωγή στις αξίες και τη φροντίδα της πόλης είναι απαραίτητη από τα σχολικά χρόνια. Είναι σημαντικό οι ιδιοκτήτες της να τη γνωρίζουν καλά, να την αγαπούν και να την προστατεύουν.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τις παρακάτω δραστηριότητες:

Συγκάτοικοι στην πόλη

(11.30-12.00, Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο)

Παιδιά 12-15 ετών, με μονοποδήλατα και αντικείμενα  ισορροπίας μαζί με καλλιτέχνες από το Αthens Circus Festival παρουσιάζουν στιγμιότυπα καθημερινότητας από μια πόλη γεμάτη φαντασία και θετική ενέργεια!

Αρχιτέκτονες για μια μέρα

(11.00-14.00, Δεξαμενές Καθαρισμού)

Με υλικά ανακύκλωσης και με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού και εικαστικού Νίκου Έξαρχου, παιδιά 10 έως 15 ετών θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν ομαδικά και να δημιουργήσουν μια πόλη όπως την ονειρεύονται!

Παίζουμε;

(11.00-14.00, Κεντρική Αυλή)

Ομάδα εμψυχωτών, περφόρμερς και ξυλοπόδαρων από το Athens Circus Festival αλληλεπιδρούν με μικρούς και μεγάλους επισκέπτες σε πρωτότυπα παιχνίδια ανοιχτού χώρου:

«Συ-γυρίζοντας την πόλη». Όλοι αναλαμβάνουμε πρόθυμα να νοικοκυρέψουμε τον προσωπικό μας χώρο. Τι γίνεται όμως με τον δημόσιο;

«Ραντεβού στην αλάνα!». Παιχνίδια ανοιχτού χώρου για τους νεαρούς επισκέπτες.


Η εκδήλωση θα έχει ελεύθερη είσοδο. Για τη συμμετοχή στο εργαστήρι «Αρχιτέκτονες για μια μέρα» και στο δρώμενο «Συγκάτοικοι στην πόλη» απαραίτητες είναι οι δηλώσεις συμμετοχής: 2130109300/εσωτ. 301 (κ. Χρόνη).