Η Τέχνη της Αλήθειας, Καλοσύνης, Ανεκτικότητας είναι μια διεθνής έκθεση που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2004 και έχει περιοδεύσει σε περισσότερες από 40 χώρες και 200 πόλεις ανά τον κόσμο με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για μια από τις πιο τραγικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της εποχής μας, τη δίωξη του Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα, δείχνοντας παράλληλα τη δύναμη της ομορφιάς στην τέχνη.

Από το 1992 που το Φάλουν Γκονγκ δημοσιοποιήθηκε στην Κίνα, έφτασαν να το ασκούν πάνω από 70.000.000 άνθρωποι σε λίγα χρόνια.

Με τόσους πολλούς ανθρώπους να ασκούν Αλήθεια, Καλοσύνη, Ανεκτικότητα, τις τρεις θεμελιώδεις αρχές του Φάλουν Ντάφα, η κοινωνία της Κίνας άρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο. Το 1999 όμως, για να ανακόψει την ραγδαία διάδοση της εξάσκησης, το κινεζικό καθεστώς ξεκίνησε να τη διώκει.

Όλα τα έργα της έκθεσης είναι εμπνευσμένα από αληθινές εμπειρίες των ίδιων των καλλιτεχνών. Ακόμη και τα πιο «σκληρά» από αυτά εκπέμπουν φως, λεπτότητα, πνευματικότητα και έναν σπάνιο πλούτο συναισθημάτων. Η τεχνοτροπία των έργων είναι νέο-αναγεννησιακή, ενώ η υψηλή τέχνη και η θεματολογία τους αντανακλά το ενάρετο μονοπάτι των καλλιτεχνών και την ομορφιά της εσωτερικής καλλιέργειας του ανθρώπου.

Κεντρική φωτογραφία θέματος: Tragedy in China