Η ταινία “Guardians of the Galaxy Vol.3” («Φύλακες του Γαλαξία 3»)  των Marvel Studios, θα είναι διαθέσιμη από τις 2 Αυγούστου στο Disney+.

Στους «Φύλακες Του Γαλαξία 3» των Marvel Studios, η αγαπημένη παρέα αταίριαστων ηρώων, αρχίζει να συνηθίζει τη ζωή στο Πουθενά. Όμως, δεν πήρε πολύ χρόνο μέχρι να ανατραπούν όλα ξανά, από τον απόηχο του ταραγμένου παρελθόντος του Ρόκετ. Ο Πίτερ Κουίλ πρέπει να μαζέψει την ομάδα του, για μια επικίνδυνη αποστολή διάσωσης του Ρόκετ, που αν δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς, μπορεί να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την ξέρουμε.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, με τους Vin Diesel ως Γκρουτ και Bradley Cooper ως Ρόκετ, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter και Maria Bakalova. Ο James Gunn είναι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Παραγωγός είναι ο Kevin Feige, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Sara Smith και Simon Hatt.

Η ταινία”Guardians of the Galaxy Vol.3″ («Φύλακες του Γαλαξία 3») των Marvel Studios, θα είναι διαθέσιμη από τις 2 Αυγούστου, αποκλειστικά στο Disney+. Οι άλλες δύο ταινίες της τριλογίας, «Φύλακες του Γαλαξία» και «Φύλακες Του Γαλαξία 2», είναι τώρα διαθέσιμες στο Disney+.

Photo Credit: ©2023 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες