Το Θέατρο Θυμέλη προσκαλεί τους μικρούς του φίλους στην παράσταση Η συναυλία των ζώων, την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 στις 16:00 και την Κυριακή 31 Μαΐου στις 11:15.

Μια διασκεδαστική και χαρούμενη παιδική μουσική παράσταση που ψυχαγωγεί εισάγοντας ταπαιδιά στο μαγικό κόσμο της μουσικής!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Τέσσερα ζωάκια, ένας γαϊδουράκος, ένας σκύλος, μία γάτα κι ένας κόκορας, βρίσκονται ξαφνικά χωρίς αφέντη. Κι επειδή και οι τέσσερις είναι «καλλίφωνοι», αποφασίζουν να κάνουν ένα μουσικό συγκρότημα και να ζήσουν από δω και πέρα τραγουδώντας.

Στο δρόμο για την πόλη, όπου θα δείξουν στο κοινό το μεγάλο τους ταλέντο, πολλά διασκεδαστικά συμβαίνουν. Καθώς προχωρούν πεινασμένα και κουρασμένα από το δρόμο βλέπουν ένα αγροτόσπιτο κι αποφασίζουν να μπούνε μέσα να περάσουν εκεί τη νύχτα. Από το παράθυρο όμως βλέπουν ένα ληστή μέσα στο σπίτι που κλέβει και τρώει και πίνει χορεύοντας και τραγουδώντας. Τα ζωάκια εξοργισμένα με το θράσος του, αποφασίζουν να τον διώξουν με μια… Συναυλία…!

Έντρομος από τις φωνές τους ο ληστής φεύγει τρέχοντας και από τη σύγχισή του αφήνει το σακούλι με τα κλεμμένα πράγματα. Τα ζώα ελεύθερα μπαίνουν στο αγροτόσπιτο και μετά από πλούσιο φαγοπότι το ρίχνουν στον ύπνο. Καταφθάνει όμως ξαφνικά ο ιδιοκτήτης και έκπληκτος που έχουν κάνει κατάληψη στο σπίτι του θυμώνει. Αλλά όταν μαθαίνει ότι τα ζωάκια κατάφεραν να διώξουν τον κλέφτη, αφού τα ευχαριστήσει, θα τα κρατήσει για πάντα κοντά του!

Συντελεστές:

– Θεατρική διασκευή – Σκηνοθεσία: Έλλη Βοζικιάδου
– Μουσική: Διονύσης Κούτσης
– Σκηνικά: Χαράλαμπος Σεπεντζής – Ειρήνη Χαρατσάρη
– Κοστούμια: Έλσα Βώκου – Χαράλαμπος Σεπεντζής
– Χορογραφίες: Έλλη Βοζικιάδου – Έλλη Λορέντη
– Εκτέλεση μουσικής: Βασίλης Ποτήρης
– Παίζουν: Μαρία Δρακοπούλου, Έλλη Λορέντη, Γεωργία Νατσουλίδου, Δέσποινα Κασιώτη, Γιώργος Μαγκίνης.

Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω στην εκπτωτική τιμή των 6€ το άτομο (5€ για την παράσταση κι 1€ για το πάρτι) σας παρέχεται ο χώρος του φουαγιέ για το πάρτι του παιδιού σας, μαζί με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις (για την τούρτα και το μπουφέ θα πρέπει να προνοήσετε εσείς, με φαγητό ή σνακς που θα φέρετε από το σπίτι ή με catering της επιλογής σας – σας προτείνουμε catering σε ειδικές τιμές για την παράσταση που φτάνουν το 50%!)