Με σκοπό η Συλλογή να καταστεί προσβάσιμη στο ευρύ κοινό, όλα τα έργα και οι προηγούμενες μας εκθέσεις και εκδηλώσεις έχουν ψηφιοποιηθεί και βρίσκονται στον ιστότοπο μας.

Γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν αντικαθιστά την φυσική εμπειρία με τα έργα τέχνης, αλλά ελπίζουμε να απολαύσετε τις ειδικές διαδικτυακές διαδρομές που έχουμε προετοιμάσει για εσάς μέσα από τον ιστότοπο μας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανακαλύψτε την Συλλογή.

Εξερευνήστε την Συλλογή Σωτήρη Φέλιου διαδικτυακά και ανακαλύψτε περισσότερα από χίλια έργα Ελλήνων καλλιτεχνών της σύγχρονης ελληνικής παραστατικής τέχνης. Η Συλλογή περιλαμβάνει ζωγραφικά έργα, γλυπτά, ανάγλυφα, κατασκευές, χαρακτικά, φωτογραφίες, ψηφιακές εκτυπώσεις και σχέδια με κεντρικό θέμα της την ανθρώπινη μορφή.

Περιηγηθείτε στις εκθέσεις μας.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας και μάθετε για τις εκθέσεις της Συλλογής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Περιηγηθείτε στην τελευταία έκθεση της Μαρίας Φιλοπούλου μέσα από το βίντεο του χώρου, καθώς επίσης σε προηγούμενες μας εκδηλώσεις και συζητήσεις.

Διαβάστε τους καταλόγους μας.

Διαβάστε ψηφιακά τους καταλόγους των εκθέσεων μας, όπου σημαντικοί ιστορικοί τέχνης και επιμελητές σχολιάζουν και αναλύουν την πορεία των καλλιτεχνών μέσα από τα έργα της Συλλογής Σωτήρη Φέλιου. Ανακαλύψτε τη δουλειά της Μαρίας Φιλοπούλου, του Εμμανουήλ Μπιτσάκη, του Γιώργου Ρόρρη, του Αλέκου Λεβίδη, του Κώστα Παπανικολάου και πολλών άλλων.

Δείτε συνεντεύξεις καλλιτεχνών.

Δείτε συνεντεύξεις καλλιτεχνών οι οποίοι μιλάνε για την Τέχνη και την Τέχνη τους αλλά και για την μακροχρόνια σχέση που έχουν με την Συλλογή Σωτήρη Φέλιου. Μάθετε για τη δουλειά του Τάσου Μαντζαβίνου, του Μιχάλη Μανουσάκη, του Αλέκου Λεβίδη, του Χρήστου Μποκόρου, του Κώστα Παπανικολάου και πολλών άλλων.