Η ασφάλεια των θεατών και των εργαζομένων είναι προτεραιότητά μας. Μείνετε συντονισμένοι στο onassis.org και στα κοινωνικά μας δίκτυα για τις ενέργειες που κάνει η ομάδα του Onassis Culture, ώστε η τέχνη να παραμείνει στην καθημερινότητά μας.

Αν έχετε ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, επισκεφθείτε το λινκ για τους τρόπους επιστροφής των χρημάτων σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

– Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του onassis.org ή του τηλεφωνικού κέντρου +30 210 900 5800, οι ακυρώσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς ειδικό αίτημα από τον αγοραστή και χωρίς φυσική παρουσία. Η διαδικασία αυτόματης πίστωσης του ποσού στην πιστωτική/χρεωστική από την οποία έγινε η αγορά θα ολοκληρωθεί έως τις 30 Μαρτίου 2020.

– Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του δικτύου καταστημάτων Public ή το κατάστημα Ιανός, παρακαλούμε όπως μεταβείτε στο κατάστημα που έγινε η αγορά από τις 18 Μαρτίου 2020 και εξής, ώστε να πραγματοποιηθεί επιστροφή των χρημάτων σας με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει αρχικά η πληρωμή.

– Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν με μετρητά από τα εκδοτήρια της Στέγης με μετρητά ή με χρέωση κάρτας στα POS του χώρου, παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο [email protected] ώστε να σας κρατούμε ενήμερους για τις εξελίξεις και τις ημέρες που θα επανέλθει στις κανονικές του λειτουργίες ο οργανισμός.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.