Η Σοφία Νοητή με το κουιντέτο της παρουσιάζουν στο Half Note ένα εκτενές αφιέρωμα στον Τζεφ Μπάκλεϊ, τον εκπληκτικό τραγουδιστή-κιθαρίστα-συνθέτη-ποιητή της ροκ μουσικής.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές που γνώρισε ποτέ η ροκ. Η φωνή του ήταν ένα ξεχωριστό μουσικό όργανο με μία εκπληκτική έκταση και ευκολία. Πέρα από αυτό, ο Τζεφ είχε ένα διευρυμένο ρεπερτόριο, που περιελάμβανε από τραγούδια της Νίνα Σιμόν και των Ζέπελιν μέχρι αναγεννησιακά και τραγούδια της Εντιθ Πιάφ. Πέρναγε με ευκολία από την ροκ στην τζαζ και απο το κλασσικό τραγούδι στην ανατολική μουσική.

Η Σοφία Νοητή, μία φωνή συνώνυμη με τη φράση «σημαντική Ελληνίδα τραγουδίστρια», ήταν η πιο έγκυρη επιλογή για ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα, αφού οι επιρροές και το έργο του Μπάκλε ϊ ταιριάζουν απίθανα με τις δικές της μουσικές σπουδές στο Κλασσικό Τραγούδι, την εμπειρία της στην Τζαζ και το Μπλούζ και τις επιρροές της από το Ροκ. Η πείρα, η διαδρομή και η υψηλή τέχνη της Σοφίας Νοητή, η δυναμική και η ψυχική ερμηνεία της, σε συνεργασία με την ποιότητα τεσσάρων έμπειρων ποιοτικών και γνωστών μουσικών στην ελληνική τζαζ σκηνή εγγυάται μια άκρως συναρπαστική βραδιά με τα κορυφαία τραγούδια του Τζεφ Μπάκλεϊ , που πλέον ανήκει στο πάνθεον των σημαντικότερων μουσικών καλλιτεχνών του 20ου αιώνα.

Σοφία Νοητή, φωνή
Αποστόλης Λεβεντόπουλος, κιθάρα
Κλέωνας Αντωνίου, κιθάρα
Νίκος Χατζόπουλος, μπάσο
Ηλίας Δουμάνης, ντραμς

Η μουσική παράσταση δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας