Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, η Sadahzinia των Active Member θα εμφανιστεί στο club του Μύλου.

20 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας φέτος.  Αφορμή για γιορτή… 20 χρόνια και κάτι πάνε από τότε που προέκυψαν στη ζωή της το όνειρο, οι στίχοι και τα τραγούδια, το low bap ακόμα νωρίτερα μαζί με τα παραμύθια. Μετά από αυτά τα χρόνια αδιάκοπης δουλειάς και δημιουργίας όλα έχουν βρει το κανονικό τους μέγεθος και τα δελτία τύπου είναι για εξηγήσεις που δε χρειάζεται να δοθούν…  Πληροφορίες για το Club του μύλου εύκολα μπορεί πλέον κανείς να βρει στο δελτίο τύπου αυτό ή και αλλού. Όσο και απίθανες πληροφορίες για την Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου). Η μόνη πληροφορία που ίσως δεν βρείτε αλλού είναι η μεγάλη προσμονή και αγωνία της ίδιας να συναντήσει μετά από σχεδόν ένα χρόνο ξανά τον κόσμο ιδωμένο μέσα από την προσωπική της δισκογραφία κυρίως.

Θα ακουστούν τραγούδια από τα πέντε προσωπικά της album  αλλά και από όλες  τις δισκογραφικές της δουλειές με τους Active Member καθώς και από την τελευταία κυκλοφορία “Cosmos Alivas”.                                                                                                                      

Αν όλα πάνε καλά με τους ανέμους, τις βροχές, τα ψυχοσκαμπανεβάσματα και του χρόνου τα τερτίπια, πιθανότατα να ακουστούν και κάποια τραγούδια εντελώς καινούρια για πρώτη φορά.

Χορταστικές τρεις ώρες και βάλε, μαζί με τον B.D.Foxmoor απάνω στη σκηνή. Και τα σκέτα της τραγούδια.