Το καλλιτεχνικό όχημα της Chelsea Nikkel θα εμφανιστεί στη χώρα μας λίγο μετά την κυκλοφορία του τέταρτου δίσκου της καριέρας της, “The Loneliest Girl” . Το album έχει ήδη αναδείξει ένα σπουδαίο single , το υπέροχο “I Love My Boyfriend” , ένα από τα καλύτερα pop τραγούδια της χρονιάς που συνεχίζει την επιτυχία που είχε η δημιουργός από τη Νέα Ζηλανδία με το, διάσημο πλέον, “The Cigarette Duet” , το οποίο με την ρομαντική synth pop μελωδία και το ιδιαίτερο video που έγινε viral (ξεπερνώντας τα 40 εκατομμύρια views στο Youtube ) την έκανε γνωστή και στην Ελλάδα.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Le Page , ένα από τα καλύτερα pop σχήματα της εγχώριας σκηνής.

Λίγα λόγια για την Princess Chelsey

Από μικρή δεν σταματά ποτέ και πουθενά! Σπούδασε κλασικό πιάνο, δημιούργησε τις Teenwolf στα μέσα των 00s (έπαιζαν «circus punk», όπως λέει), περιόδευσε με την indie pop μπάντα των Brunettes, συνεργάστηκε με τους The Cosbys and Disciples of Macca, μια tribute-μπάντα στον Paul McCartney!

Πιο πρόσφατα, έπαιζε μπάσο στις Hang Loose, μια ακόμα rock’ n ’roll μπάντα. Στο ενδιάμεσο, δούλευε ως συνθέτης σε τοπικό στούντιο ηχογραφήσεων, τελειοποιώντας την τεχνική της στην παραγωγή. Το 2011 κυκλοφορεί το ντεμπούτο της «Lil’ Golden Book», μια μίξη baroque και pop στοιχείων, φτιάχνοντας μόνη της τα υπέροχο video s των τραγουδιών – μεταξύ τους και εκείνο για το «The Cigarette Duet”.

«Θέλω να ξεγελάσω τον ακροατή, κάνοντάς τον να πιστέψει πως είμαι αυτός ο κοριτσίστικος χαρακτηρας με την αθώα μουσική, μέχρι να τον χτυπήσω στο… κεφάλι με έναν σκοτεινό στίχο. Αυτό είναι το αγαπημένο μου!”