Στον ποιητή Αντώνη Φωστιέρη είναι αφιερωμένη η ποιητική βραδιά της Τετάρτης 10 Μαρτίου στην μπουάτ της Πλάκας Ζουμ. Ποιήματα θα απαγγείλει ο ίδιος ο ποιητής, ενώ συζήτηση με τον ποιητή θα κάνει ο Γιώργος Δουατζής, και τα τραγούδια θα αναλάβει το Τρίφωνο. Επίσης, θα προβληθεί ντοκιμαντέρ του Δαβίδ Ναχμία για τον ποιητή.

 Ο Αντώνης Φωστιέρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Κατάγεται από την Αμοργό. Σπούδασε Νομικά στην Αθήνα, και Ιστορία Δικαίου στο Παρίσι. Άρχισε να γράφει ποίηση από δώδεκα χρονών. Το πρώτο του βιβλίο εξέδωσε σε ηλικία δεκαοκτώ ετών. Από το 1974 ως το 1976 εξέδιδε το περιοδικό Η Νέα Ποίηση. Βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, Γαλλικά, Δανέζικα, Ισπανικά και Ιταλικά.

Σε διάφορα έντυπα έχουν δημοσιευτεί δοκίμια, κριτικές και μεταφράσεις του. Έχει μεταφράσει έργα των: Max Jacob, Boris Bian και Henry Miller. Σε συνεργασία με τον Θανάση Νιάρχο: διηύθυνε επί εφτά χρόνια την ετήσια ανθολογία (Ποίηση, Ποίηση \’75 – Ποίηση \’81).

Από τον Ιανουάριο του 1981 εκδίδει και διευθύνει το λογοτεχνικό περιοδικό Η Λέξη. Το 1993 τιμήθηκε με το διεθνές ποιητικό βραβείο Καβάφη και το 1998 για τη συλλογή του Η σκέψη ανήκει στο πένθος με το βραβείο Νικηφόρου Βρεττάκου του Δήμου Αθηναίων.

Την μεθεπόμενη Τετάρτη 17 Μαρτίου η βραδιά είναι αφιερωμένη στον ποιητή  Γιώργο Μαρκόπουλο. 

Κάθε Τετάρτη στο Ζουμ, η Λίνα Νικολακοπούλου με τη συνδρομή του ποιητή Γιώργου Δουατζή,  φέρνει κοντά μας ποιητικές φωνές του χθες και του σήμερα.