Η εταιρεία L&Cπαρουσιάζει στο Θέατρο Άβατον το παραμύθι του Αντώνη Ζιώγα με τίτλο “Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα”, που παρουσιάζεται για 3η χρονιά.

 

Ο Οδυσσέας είναι ένα σύγχρονο μικρό αγόρι, που όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, έτσι κι αυτός βιάζεται να μεγαλώσει. 24 ώρες πριν από τα γενέθλιά του παρακαλεί απεγνωσμένα να ενηλικιωθεί με έναν μαγικό τρόπο. Η ευχή του πραγματοποιείται. Εμφανίζεται μαγικά ένα ξωτικό των ονείρων και του προτείνει μια συμφωνία. Κάθε 4 ώρες θα μεγαλώνει 10 χρόνια. Ο Οδυσσέας από τον ενθουσιασμό του δέχεται χωρίς σκέψη τη συμφωνία. Όταν όμως αντιλαμβάνεται ότι σε 24 ώρες θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της ζωής του, ζητάει από το ξωτικό να τον επιστρέψει στην παιδική του ηλικία. Το ξωτικό όμως είναι πανίσχυρο. Θα καταφέρει ο Οδυσσέας με τη βοήθεια του κοινού να το νικήσει;

 

Ένα διαδραστικό έργο γεμάτο χιούμορ, περιπέτεια και αγωνία. Η συμμετοχή του κοινού σε όλη τη διάρκειά της παράστασης είναι σημαντική και καθοριστική. Ο μικρός Οδυσσέας υπόσχεται τρελό κέφι, γέλιο και πολλές εκπλήξεις!

 

Από 6 Οκτωβρίου 2013 και κάθε Κυριακή στις 15:00

Συντελεστές:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Αντώνης Ζιώγας

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Κολοκοτρώνης

Χοροκίνηση: Αντώνης Ζιώγας

Σκηνικά: Γιώργος Μαύρος

Παραγωγή: L & C

 

Παίζουν: Νίκος Λημνιός, Στεφανία Κριεζή, Ζωή Πανταζή