Το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια υποδέχεται την καινούργια του φίλη, Πέππα το Γουρουνάκι, για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, στις 16 και 17 Μαΐου 2015.
 
ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ καλούν τους μικρούς τους φίλους να γνωρίσουν από κοντά την Πέππα το γουρουνάκι και να φωτογραφηθούν μαζί της!
 
Επειδή εσείς μας το ζητήσατε, εμείς εξασφαλίσαμε “Παράταση των εμφανίσεων της Πέππα το γουρουνάκι στο Luna ark Αηδονάκια!”.
 
Μετά την τεράστια επιτυχία των πρώτων της επισκέψεων στο αγαπημένο Luna Park της πόλης, η Πέππα το γουρουνάκι θα περιμένει τους μικρούς της φίλους, να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί της, για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, στις 16 και 17 Μαΐου!
 
Τώρα που ο καιρός άνοιξε, ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων, το Λούνα Πάρκ Tα Αηδονάκια, σας περιμένει με περισσότερα από 20 παιχνίδια για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης:
 
Πανοραμική Ρόδα, Συγκρουόμενα, το πανέμορφο κλασικό Καρουσέλ, το «σπηντάτο» Τρένο, Safari, Σκουλήκι Αλέξανδρος (mini roller-coaster), Wipe Out, Φουσκωτό Κάστρο, Indoor Παιδότοπος (Εσωτερικός), το Ινδιάνικο Ποτάμι Venture River, Τραμπολίνο, Spider, Πύργος Αναρρίχησης, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Ψάρεμα, Σκοποβολή, Ιππόδρομος, 7D Cinema και πολλά άλλα.
 
Και μην ξεχνάτε ότι στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με πολύ παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. Εμείς φροντίζουμε κι εσείς… απολαμβάνετε.