Επί της Λεωφ. Αμαλίας, με την πρόσοψη να κοιτάζει τη Βουλή, ένας χώρος μοναδικής διακόσμησης, ρετρό αισθητικής και απόλυτα οικείος, θα είναι το “σπίτι” της Πέννυς και των μουσικών της για τους επόμενους 2 μήνες, μέχρι  και τις γιορτές.

Το καλοκαίρι τελείωσε, το Κορίτσι ταξίδεψε σε πόλεις και νησιά, μάζεψε εικόνες, ήλιο, χαμόγελα και θάλασσα και επέστρεψε, με νέες ιδέες και νέα τραγούδια, έτοιμη να ανανεώσει τη συνταγή, και να προτείνει…  πιο προσωπικές καταστάσεις.

Upper, Close & Personal, λοιπόν, και η Πέννυ επιλέγει φέτος την αμεσότητα ενός χώρου όπου καλλιτέχνης και κοινό γίνονται ένα. Με ένα set list που περιλαμβάνει όλα τα παλαιότερα δικά της τραγούδια και συμπληρώνεται με πρωτότυπες διασκευές κλασικών και αγαπημένων από την ελληνική δισκογραφία, αλλά και τραγούδια από το επερχόμενο νέο της άλμπουμ.

Και όπως πάντα, με τη συνοδεία επί σκηνής της ίδιας κεφάτης παρέας μουσικών που τη συνόδευσαν και στο επιτυχημένο live της στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, αλλά και την καλοκαιρινή περιοδεία που ακολούθησε.

Όλα τα παραπάνω, με τη γοητεία και τη μοναδική αίσθηση οικειότητας μιας επαφής… Upper, Close & Personal!

Συντελεστές

Μάριος Λαζ Ιωαννίδης (Κιθάρες, Φωνητικά, Διασκευές, Ενορχηστρώσεις, Live Music Production)
Στέλιος Φραγκούς (Πλήκτρα, Φωνητικά)
Κωνσταντίνος Ζέρβας (Τύμπανα, Κρουστά, Φωνητικά )
Ηλίας Καρκαβέλιας (Ηλ. Μπάσο, Φωνητικά)
Τζώρτζης Μαυροειδής (Τρομπέτα, Κρουστά, Φωνητικά)
Επιμέλεια ήχου: Νίκος Κόλλιας
Φωτογραφία: Χρήστος Τζούτης
Management: ‘Αλεξ Ελσαμπάγ