Η Παυλίνα Βουλγαράκη από το Νότο… στο Βορρά με μια αγκαλιά τραγούδια!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, με την ενέργειά της, τη δυναμική σκηνική παρουσία και τα τραγούδια που αγαπά να μοιράζεται μαζί μας της θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα χωρίς στεγανά και όρια, αποχαιρετώντας την δύσκολη χρονιά που φεύγει, με τον καλύτερο τρόπο.

Η αύρα της Παυλίνας σε συνδυασμό με τον αέρα της Θεσσαλονίκης και το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει να παρουσιάσει στο κοινό της πιο ερωτικής πόλης, συνθέτουν μία μοναδική βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς…

* COVID-FREE EVENT: 100% πληρότητα, δυνατότητα όρθιων θεατών και χορού. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων, υποχρεούνται να επιδείξουν κατά την είσοδο, έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης) και αναλόγως της ηλικίας τους, τα παρακάτω πιστοποιητικά: ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ: Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 Ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ: Μοριακό τεστ (PCR) εντός 72 ωρών, ή rapid test εντός 48 ωρών.