Ένα live γεμάτο από αναμνήσεις που έρχονται με τη σειρά τους να χτίσουν καινούριες εικόνες θα φτιάξουν στη ζεστή σκηνή του Passport Art το Σάββατο 16 Μαΐου 2015, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Σταμάτης Μορφονιός. Μαζί τους ο Δημήτρης Παπαβομβολάκης.

Η Παυλίνα, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές και ραδιοφωνικά charts με τα κομμάτια του δίσκου της «Λαβύρινθοι» (Κυκλοφορεί από την Cobalt Music) να πρωταγωνιστούν. Με το μυστήριο της φωνής και του βλέμματός της κατατάσσεται στην κατηγορία της νέας γενιάς διεκδικώντας με την καλλιτεχνική της αξία –μιας και θα τη βρεις να τραγουδάει και να γράφει μουσική και στίχους με την ίδια επιτυχία- τα σκήπτρα μιας ουσιαστικής θέσης σε αυτήν.

Ο Σταμάτης Μορφονιός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, φέρνει στις μουσικές του κάτι από την αλήθεια του. Το ίδιο και στη σκηνή. Με σπουδαία τραγούδια και συνεργασίες πορεύεται στα μουσικά πράγματα εδώ και χρόνια και δίνει το στίγμα του σε ό, τι κάνει.

Οι δυο τους θα βρεθούν για πρώτη φορά στο δίσκο της Παυλίνας, στον οποίο ο Σταμάτης υπογράφει στίχους και μουσική στα «Άγριος τσακωμός» και «Φύγε». Στις 16 Μαΐου θα έρθει η μέρα που θα μοιραστούν για πρώτη φορά και την ίδια σκηνή. Με τραγούδια της καρδιάς τους, τραγούδια από το δίσκο της Παυλίνας («Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι», «Άγριος τσακωμός») και του Σταμάτη («Ποιά ακριβώς στιγμή έπαψες να μ΄ αγαπάς» , «Χιλιάδες Τελευταίες Φορές» , «Εσύ;» ), μελωδίες που τους ακολουθούν και τους εμπνέουν (Παυλίδης, Παπακωνσταντίντου, Χαρούλης, Άσιμος, Μαυρουδής κτλ), θα ανέβουν στη σκηνή ενώνοντας τη φρέσκια ματιά τους, σε ένα πρόγραμμα από καρδιάς. Με δυναμισμό και συναίσθημα, με φωτιά και αέρα…!

Μαζί τους ο Δημήτρης Παπαβομβολάκης, ενορχηστρωτής και παραγωγός στις δισκογραφικές δουλειές και των δύο καλλιτεχνών, θα τους συνοδεύσει με την κιθάρα του, αλλά και με τη φωνή του με τραγούδια από την διαδρομή του με το συγκρότημα των Replete Brothers, καθώς και σε επιλεγμένα αγγλόφωνα τραγούδια από τη διεθνή δισκογραφία.