Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι. Σερρών.  ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Η νέα παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου που ενθουσίασε όπου κι αν παρουσιάστηκε, ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Πάμε Ξανά» ο τίτλος και η υπερ-επιτυχημένη παράσταση, στην καλοκαιρινή εκδοχή της, συνδυάζει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της Νατάσσας Μποφίλιου με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση με τα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιά της.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος πάντα στο πλευρό της, στήνουν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η παράσταση «Πάμε Ξανά» προβάλλει διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

* Το album “Άνω Τελεία” κυκλοφορεί από την Feelgood Records

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Σχεδιασμός & χειρισμός Φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου
Φωτογραφίες: Γιώργος Γερανιός, Βάσια Αναγνωστοπούλου
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Παραγωγή: PROSPERO

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα – Κρουστά: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες – Μπουζούκι: Σωτήρης Καστάνης
Κοντραμπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί – Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 συναυλία της ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ αναβάλλεται για δεύτερη φορά (η πρώτη ημερομηνία αναβολής ήταν η Κυριακή 15 Ιουνίου 2014) και πάλι λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014.
Τα εισιτήρια ισχύουν για τη νέα ημερομηνία.

Όσοι επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους μπορούν μέχρι τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 ως εξής:

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από το ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΑΣΤΕΡΙΑ ή ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC ΚΑΙ SEVEN SPOTS μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΑΣΤΕΡΙΑ, μέχρι τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου τις ώρες 10:30-13:00 καί 18:00-21:00.
Μετά τις 8/9 δεν θα εξαργυρώνονται εισιτήρια.
Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια με πιστωτική κάρτα, θα επιστραφεί το ποσό την πιστωτική τους κάρτα αφού επικοινωνήσουν με το 13855 μέχρι τις 8/9