Από τις 16 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή Μετρό, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια, δικά της και άλλων καλλιτεχνών αλλά και τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τίτλο, Εισιτήρια Διπλά.

Σταθεροί συνεπιβάτες στο μουσικό αυτό ταξίδι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος και ο Θέμης Καραμουρατίδης που έχει κάνει τις ενορχηστρώσεις.

Μαζί με τα Εισιτήρια Διπλά που παρουσιάζονται για πρώτη φορά, σταθμοί σε τραγούδια από τις Εκατό Μικρές Ανάσες, το Μέχρι το τέλος και τα Τρία Μυστικά με ενδιάμεσες στάσεις σε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια – πατρίδες, σε μια διαφορετική μουσική παράσταση – που συνδυάζει το λόγο με τη μουσική, και την εικόνα με τους ήχους.

Η σκηνή του ΜΕΤΡΟ – με τη συμβολή των κινούμενων εικόνων του Παντελή Φραντζή – μετατρέπεται σε ένα ιπτάμενο πεδίο μνήμης αφιερωμένο στους ανθρώπους που πέρασαν, στις ταινίες που έμειναν, στα ταξίδια που έγιναν και σ’ εκείνα που προγραμματίζονται και διαρκώς αναβάλλονται.

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιάννης Πριόβολος
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης