Η Muchatrela band θα εμφανιστεί για ένα live στο Faust, γεμάτο με Hot jazz, Balkan και Swing ήχους.

H Muchatrela band είναι η μπάντα με τον πιο φρέσκο ήχο και την πιο τρελή διάθεση στην πόλη! Ξεκίνησαν την διαδρομή τους τον Οκτώβριο του 2012 μέσα από μουσικούς πειραματισμούς  και συνεχή δημιουργία αναμεμιγμένη με χαρά και τρέλα! Μια είναι η λέξη  που μπορεί να τους χαρακτηρίσει… Party = Muchatrela!

Mε κοντραμπάσα, σαξόφωνα  και τρομπέτες,κιθάρες,γιουκαλίλια και νταούλια παίζουν από τους εκλεπτυσμένους ήχους της Νέας Ορλεάνης μέχρι τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των βαλκανίων και από το λίκνισμα του Swing και του Dixie μέχρι τους μυσταγωγικούς χορούς σε κύκλο της παραδοσιακής μουσικής.

Μέχρι και σήμερα έχουν κάνει πάρα πολλές live εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα (Θέατρο Χυτήριο-Art Cafe, Kookoo music bar, Θέατρο Εμπρός, El convento del arte, Karamuza cocktail bar, Quilombo centro cultural, Block33 κ.α.) καθώς και στο εξωτερικό (Κωνσταντινούπολη): Leyla Teras Bar, Kooperatif Art& Performance Hall, Karakedi Bar κ.α.). Επίσης έχουν συμμετάσχει σε διάφορα events (Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2013 στηνΤεχνόπολη, Street food and tunes by deBόp, Πρωτοχρονιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων 2013 κ.α.) και φεστιβάλ (Γιορτές της Γης, 3rd World Jazz Festival, 7η Αντιρατσιστική Γιορτή του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών, 8ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χανίων Κρήτης, Φρικαρία 2013, European Youth Week 2013, 1ο & 2ο Φεστιβάλ Χρωμάτων Μεταξουργείου) 7th Lake party (τριχωνιδα).

Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν και η σύνδεση τους με το κοινό είναι μοναδική.Όταν και όπου τους συναντήσεις ένα είναι το σίγουρο.. βάλε φαντασία και τρέλα… Muchatrela!

Muchatrela band

Φώτης Αθανασίου: φωνή, ukulele
Σπύρος Μάστορας: κοντραμπασο, φωνητικα
Βασιλης Αντωνοπουλος: Κιθαρα, φωνητικα
Μάνος Χρονόπουλος: Τρομπέτα, φωνητικά
Νίκος Μπακόπουλος: Σαξοφωνο,φωνητικά
Θανάσης Μάκος: νταούλι, φωνητικά