Εκπέμπουμε ζωντανά από τον 6ο όροφο του Public Cafe το Σάββατο 11 Μαρτίου από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ.

Live εμφανίσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, ομαδική έκθεση φωτογραφίας από τους Greek Instagram Events με θέμα την «ΓΥΝΑΙΚΑ», δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Καλεσμένες οι γυναικείες φωνές της πόλης σε μια σειρά από μοναδικές ακουστικές εμφανίσεις: Κατερίνα Ντούσκα, Ρένα Μόρφη, Μαριέττα Φαφούτη, Δάφνη Λάζου, Angelika Dusk, Idra kayne, Εύα Κοτανίδη, Εστερίνα, Μαρίνα Σάττι, Μόνικα, Ειρήνη Σκυλακάκη, Stella, Σοφία Σαρρή, Πένυ Μπαλτατζή.

Special guest το οκταμελές φωνητικό σύνολο “Fones”!

Παράλληλα, γυναίκες από το χώρο του θεάτρου, του βιβλίου, του διαδικτύου (blogger) και της μικρομεσαίας αλλά ευρηματικής επιχειρηματικότητας συνομιλούν με την “Ms Pepper” σε ένα event γένους θηλυκού!

Συμμετέχουν: Αμάντα Μιχαλοπούλου, Βάσια Τζανακάρη, Μαριαλένα Σπυροπούλου, Μυρτώ Κοντοβά, Μανίνα Ζουμπουλάκη, Καλομοίρα Παπαγεωργίου, Ιωάννα Παππά, Χίλντα Παπαδημητρίου, Mαριλού Παντάκη (Madame Ginger).

Στα μικρόφωνα της Ms Pepper σε ρόλο έκπληξη ο Λάμπρος Φισφής!

Στο ανακαινισμένο workshop theatre του Public Cafe, το Women On Top διοργανώνει ένα δίωρο speed mentoring για όλες όσες θέλουν να κάνουν τη δουλειά ένα από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής τους. Από τις 13.00 έως τις 15.00, έξι μέντορες του WoT απαντούν σε απορίες για τον επαγγελματικό χώρο που σας ενδιαφέρει.

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα την «ΓΥΝΑΙΚΑ». Οι 38 καλύτερες φωτογραφίες από τις 450 φωτογραφίες με hashtag #gre_woman που ανέβηκαν στα social media και έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό του Pepper 96.6 σε συνεργασία με τους Greek Instagram Events θα εκτεθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public café κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την ημέρα της γυναίκας.

Μείνετε συντονισμένοι!