Στο Christmas Theater μεταφέρεται η προγραμματισμένη για το Θέατρο Λυκαβηττού εντυπωσιακή παράσταση με τη μουσική από τις αγαπημένες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές Game of Thrones, The Lord Of The Rings, The Hobbit.

Tρεις από τις μεγαλύτερες επικές ιστορίες της μικρής και μεγάλης οθόνης θα ζωντανέψουν την Παρασκευή 19 Ιουλίου, μέσα από την ερμηνεία της πασίγνωστης μουσικής τους από την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, υπό την διεύθυνση του Νίκου Μαλιάρα.

Μια μαγική βραδιά με την Καλίσι και τον Γκάνταλφ να μας υποδέχονται στην είσοδο του θεάτρου όπου θα απολαύσουμε την αξεπέραστη μουσική από τις πιο αξέχαστες στιγμές των Επτά Βασιλείων και της Μέσης Γης από συμφωνική ορχήστρα, χορωδία και σολίστ, με προβολές, ειδικά εφέ και εντυπωσιακούς φωτισμούς και πάνω από 80 συντελεστές στη σκηνή.

Μια επική παράσταση που μας μεταφέρει στον φανταστικό κόσμο του Game of Thrones, του The Lord of the Rings και του The Hobbit, μέσα από την μαγική μουσική των Ramin Djawadi (Game of Thrones) και Howard Shore (The Lord of the Rings – The Hobbit).

Ερμηνεύτρια σε αυτή τη μοναδική βραδιά είναι η σοπράνο Daria Masiero, μια από τις πιο γνωστές Ιταλίδες τραγουδίστριες της όπερας, με εμφανίσεις σε μεγάλα θέατρα του κόσμου και συνεργασίες μεταξύ άλλων με τους José Carreras, Plácido Domingo, Riccardo Muti.

Συμμετέχει η Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών (ΑΧΝΑ).