Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, ένας εκ των μουσικών του γκρουπ που συνοδεύει τη Μελίνα Κανά επί σκηνής, δεν …

μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα εγκαίρως, για την αυριανή εμφάνισή τους στο PassPort.

Ως εκ τούτου, ισχύει προς το παρόν μόνο η συναυλία του Σαββάτου, 5/2, και όχι της Παρασκευής.

Η Μελίνα Κανά δημιουργεί την πιο οικεία ατμόσφαιρα και μουσική παρέα, και μας υποδέχεται στον Πειραιά, στο φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής Passport, για να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της πολύχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι.

Σάββατο, 5/2

Μέσα σε μια ζεστή και ακουστική ατμόσφαιρα θα μας μαγέψει με τις μελωδίες από όπου την πρωτογνωρίσαμε, αλλά και θα μας εκπλήξει με την πρώτη παρουσίαση κάποιων ακυκλοφόρητων τραγουδιών. Τα τραγούδια των Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωσταντίνου, Νίκου Ξυδάκη, και Παντελή Θαλασσινού θα αναμιχθούν με κομμάτια νέων τραγουδοποιών, οι οποίοι θα τη συντροφεύουν και θα την πλαισιώνουν μουσικά.

Ιδιαίτερη στιγμή αυτών των τόσο ξεχωριστών συναντήσεων θα είναι η αναφορά σε κομμάτια που έχουμε αγαπήσει από σημαντικούς Έλληνες συνθέτες όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοϊζος, Διονύσης Σαββόπουλος και Μάνος Χατζηδάκις, που θα μετατρέπει τις βραδιές όχι μόνο σε ένα μουσικό ταξίδι στα τραγούδια που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει από τη Μελίνα Κανά, αλλά και σε ένα πέρασμα από αξέχαστα τραγούδια μεγάλων συνθετών, όπως τα διαβάζει και τα ερμηνεύει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Επί σκηνής τη συντροφεύει ο Μιχάλης Παπαζήσης με τη χαρακτηριστικά ιδιαίτερη φωνή του που ξεχώρισε και στις συνεργασίες του με τους Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννη Ρασούλη, Σταύρο Κουγιουμτζή, Γιώργο Καζαντζή, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Σας περιμένουμε όλους στο Passport για να τραγουδήσουμε παρέα, να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε, με γνώριμες και καινούργιες μελωδίες.

Τους ερμηνευτές πλαισιώνουν τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί:

Κώστας Παπαγεωργίου στις κιθάρες,
Χρήστος Πρόϊος στα πλήκτρα,
Τάκης Φραγκούς στο μπάσο,
Γιώργος Βασιλάκης στο μπουζούκι και το λαούτο
Τον ήχο φροντίζει ο Σταύρος Σικιανάκης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο διαγωνισμός για την Μελίνα Κανά στο Passport ισχύει μόνο για το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, καθώς η συναυλία της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου ακυρώνεται. Η κλήρωση θα περιλαμβάνει τις συμμετοχές και της Παρασκευής και του Σαββάτου, και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email (ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη συναυλία).