Η Μελίνα Ασλανίδου, που με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το κοινό, θα βρίσκεται τη Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015 στο Αρχαίο Θέατρο Δίου στα πλαίσια του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου, δημιουργώντας ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και μία ατμόσφαιρα μαγική.

Φέτος το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα τεσσάρων κύκλων τραγουδιών που θα απογειώνουν το κοινό σε κάθε της εμφάνιση.

Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια από τη σύγχρονη ελληνική ροκ σκηνή, λαϊκά του πενήντα, ρεμπέτικα και παραδοσιακά σμυρναίικα, η Μελίνα θα φιλοτεχνήσει σε κάθε της συναυλία ένα πολύχρωμο μωσαϊκό, που θα είναι γιορτή χαράς σε μια απόλυτα αμφίδρομη σχέση με τους θεατές.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι δύο νέα παιδιά μαζί της, που αναδείχτηκαν στο φετινό “The Voice”, ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης και ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης.

Η Μελίνα ξεχώρισε τις φωνές και το ταλέντο τους και φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύουν μαζί της στους 4 κύκλους της μουσικής.

Αγαπημένα και απρόβλεπτα τραγούδια, τολμηρές ενορχηστρώσεις, κορυφαίοι μουσικοί μαζί με την ευαισθησία και το πάθος της Μελίνας και η συναυλία του καλοκαιριού είναι εδώ!

Μαζί της επί σκηνής:

Μανόλης Ανδρουλιδάκης – κιθάρες, ενορχήστρωση

Ανδρέας Καραντίνης – μπουζούκι

Μιχάλης Παπαδάκης – πιάνο

Λεωνίδας Κυρίδης – μπάσο

Βασίλης Μπαχαρίδης – κρουστά

Ηχοληψία: Αγγελίνα Υφαντή, Χρήστος Νταλίπης

Στα φώτα: Γιάννης Καραμπελιάς