Με μια αγκαλιά τραγούδια θα εμφανισθεί στη Μονή Λαζαριστών την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:30, η Μελίνα Ασλανίδου, για να ταξιδέψει το κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της.

Η Μελίνα Ασλανίδου, έπειτα από ένα πολύ δυνατό χειμώνα, και όσο ολοκληρώνει τη νέα της δισκογραφική δουλειά, θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της άκρως επιτυχημένης καλοκαιρινής της περιοδείας με τίτλο «Καλοκαίρι, αγκαλιά μου…», που ένωσε πόλεις και σταθμούς της Ελλάδας για να την φέρει ακόμα πιο κοντά στο κοινό , που την ακολουθεί και τη συντροφεύει από τα πρώτα της βήματα, έως σήμερα. Ένα μελωδικό ταξίδι…  όπως είναι και ο τίτλος του νέου της τραγουδιού «Μες στο σπίτι δε μένει κανείς»!

Με καινούργια μπάντα, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, η Μελίνα Ασλανίδου θα ηλεκτρίσει τη βραδιά μ’ ένα πρόγραμμα «προσωπική επιλογή», από αγαπημένα της τραγούδια. Τραγούδια δυνατά και απρόβλεπτα, τραγούδια γεμάτα ηχοχρώματα, ένα πολύφωνο μωσαϊκό, ένα ρεπερτόριο γεμάτο εκπλήξεις. Μια «προσωπική επιλογή», μια μουσική περιπλάνηση σε μελωδίες που αγαπούν τους στίχους, μια περιπλάνηση σε μονοπάτια που το λαϊκό φλερτάρει με το παραδοσιακό, που το κλασικό συναντά νέα δροσερά τραγούδια.

Κι όλα αυτά, βέβαια, η Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, τα κάνει με μια απόλυτα αμφίδρομη σχέση με τους θεατές…

Μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου θα βρεθούν επί σκηνής οι μουσικοί:
Ντίνος Γεωργούντζος (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Ανδρέας Καραντίνης (μπουζούκι)
Θάνος Γκιουλετζής (βιολί)
Σάββας Χριστοδούλου (κιθάρες)
Έλενα Δεληχρήστου (κρουστά, κιθάρα, τραγούδι)
Λεωνίδας Κυρίδης (μπάσο)
Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα)

Ηχοληψία: Αγγελίνα Υφαντή, Χρήστος Νταλίπης
Φωτισμός: Γιάννης Καραμπελιάς