Δίπλα της ο βιρτουόζος του βιολιού Στάθης Κουκουλάρης σε ένα πρόγραμμα με μουσικές του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας, και κομμάτια από τον καινούριο τους δίσκο “Μαγιάτικο” που κυκλοφορεί από την Violins Productions.

Ο Στάθης Κουκουλάρης έχει παίξει βιολί σε περισσότερους από 1.000 δίσκους στη διάρκεια της 60χρονης καριέρας του, ενώ έχει συνοδεύσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παραδοσιακής και της λαϊκής μουσικής σε χιλιάδες πανηγύρια ανά την Ελλάδα.

Μαζί τους θα είναι η Μαρία Πλουμή και ο Σπύρος Μπάλιος στα λαούτα, ο Γιώργος Βεντουρής στο κοντραμπάσο, ο Βαγγέλης Καρίπης στα κρουστά και η Διονυσία Παππούλη στο τραγούδι.

Η Μάρθα Μαυροειδή γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο της Παλλήνης. Έχει σπουδάσει σάζι με τον Περικλή Παπαπετρόπουλο, βυζαντινή μουσική με τον Γιάννη Αρβανίτη, βουλγάρικο τραγούδι με την Ντεσίσλαβα Στεφάνοβα, την Γκαλίνα Ντουρμουσλίσκα και την Τζβετάνκα Βαριμέζοβα, καθώς επίσης φωνητική με τον Γιώργο Σαμαρτζή. Εκτός αυτών, έχει σπουδάσει μουσικολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εθνομουσικολογία στην πανεπιστημιακή Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Λονδίνου και στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, καθώς επίσης σύγχρονη μουσική στο Ωδείο του Άμστερνταμ.

Έχει συνθέσει μουσική για ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ και παραστάσεις χορού και θεάτρου και έχει εκδώσει τρεις προσωπικούς δίσκους. Έχει συνεργαστεί με το συγκρότημα Χειμερινοί Κολυμβητές και με τη Σαβίνα Γιαννάτου. Έργα έχουν γράψει για αυτήν οι συνθέτες Γιώργος Κουμεντάκης, Γιώργος Χατζημιχελάκης και η Πολωνή συνθέτρια Κατάρζυνα Άρνχολντ. Συντονίζει το εργαστήρι φωνητικού συνόλου «The happy hour choir» και διευθύνει τη χορωδία παραδοσιακής μουσικής του Εθνικού Ωδείου Χολαργού. Είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Μουσικής του Κόσμου της Τήνου.