Ύστερα από τις ξέφρενες Kookoobadi Nights, η Μαριέττα Φαφούτη και η 8μελής μπάντα της έρχονται να σκορπίσουν το φως με τη φρέσκια, καλοκαιρινή σειρά συναυλιών η οποία παίρνει τον τίτλο της από το ομώνυμο single… Become the sun!

 

Έτσι λοιπόν, θα την απολαύσουμε στο Passport στον Πειραιά την Παρασκευή, 17/5.

Έχοντας στα χέρια της ένα album, το Homemade Joy, το οποίο βρέθηκε στην κορυφή των Top5 με τους καλύτερους δίσκους για το 2012, και ένα single, το Kookoobadi, το οποίο αναδείχθηκε τραγούδι της χρονιάς και κατέκλυσε όλα τα ραδιόφωνα, η Μαριέττα έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το 3ο της album το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2013.

Στα live που έχουν τη μορφή ενός μεγάλου party, οι «καλεσμένοι» θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τραγούδια από τα 2 πρώτα albums, από το επερχόμενο ακυκλοφόρητο αλλά και αγαπημένες διασκευές που θα φέρουν το χαμόγελο στα χείλη

και θα κάνουν το κοινό να χορεύει ασταμάτητα. Με επιρροές από disco και soul μέχρι μιούζικαλ και από μουσικές των 60s και 70s, μέχρι τραγούδια που θα μπορούσαν να ντύνουν μουσικά τα κλασικά spaghetti western, η μουσική της Μαριέττα Φαφούτη και οι μουσικοί της, θα φωτίσουν τις καρδιές όσων θα βρεθούν στα «Become the sun» lives.

Το  album της Μαριέττας Φαφούτη, «Homemade Joy», κυκλοφορεί από την Inner Ear Records, σε παραγωγή του Θοδωρή Ζευκιλή, από τα Sca Studios.

Παίζουν: Ευαγγελία Ξυνοπούλου, Εύη Κουρτίδου, Παναγιώτης Ζούγρος: Φωνητικά-Κρουστά  | Κώστας Χαλιώτης-Ντραμς | Θοδωρής Ζευκιλής-Μπάσο, Φωνητικά | Δημήτρης Σιάμπος-Κιθάρες | Γιώργος Ζαρέας-Τρομπόνι | Ρένος  Παπασταύρος-πλήκτρα, sampling

Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr