Η ερμηνεύτρια, ηθοποιός και σκηνοθέτις Μαρία Τσαρούχα κλείνει έναν εξαιρετικά επιτυχημένο και δημιουργικό χειμώνα με ένα live jazz show στο Half Note το Σάββατο 17 Μαΐου, παρέα με αγαπημένους φίλους της.

Μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο θα παρουσιάσει κομμάτια από την κοινή δισκογραφική τους δουλειά «Ευγενικά Τραγούδια», με τον Άγγελο Ανδριανό θα ερμηνεύσει αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα σε jazz αποχρώσεις από τον πιανίστα Κώστα Αναδιώτη, ενώ μαζί με τον Αντώνη Λαδόπουλο και το σαξόφωνό του θα μας ταξιδέψουν από τα piano bars του Manhattan στα underground στέκια του Βερολίνου! Στα κρουστά ο Σεραφείμ Μπέλλος θα δώσει τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα!

Ένα Live Show που βασίζεται στην εσωτερική φωνή της Μαρίας Τσαρούχα, την ερμηνεία κάθε τραγουδιού, τη συγκίνηση που προκαλεί η μουσική σε όλες τις αισθήσεις, την ομορφιά της θέασης της τέχνης, τον κρυφό κώδικά της επικοινωνίας μεταξύ κοινού και ερμηνεύτριας, την άψογη αισθητική.
 

Οι μουσικές επιλογές στηρίζονται στη σκέψη και πρόθεση να ακουσθούν μουσικά κομμάτια που μας υπενθυμίζουν τι είναι αγάπη, ευτυχία, χαρά, έρωτας, άνθρωπος, μουσικές και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει!
 

Η Μαρία Τσαρούχα σπούδασε θέατρο και μουσική στην Αμερικάνικη Ακαδημία Δραματικών Τεχνών στην Νέα Υόρκη, έζησε και τραγούδησε σε μουσικές σκηνές της Νέας Υόρκης. Ζει στην Ελλάδα, εργάζεται και δημιουργεί ως ηθοποιός, σκηνοθέτις, δασκάλα υποκριτικής και τραγουδάει, εμμένοντας πιστά και σταθερά στην jazz μουσική, προτείνοντας ότι το τραγούδι δεν είναι άλλο από την ερμηνεία της εσωτερικής φωνής του καλλιτέχνη. Το χειμώνα την είδαμε στην παράσταση “La Nonna” με τον Δημήτρη Πιατά στο θέατρο «Ακάδημος», ενώ σκηνοθέτησε την παράσταση «Ιράκ – 9 Τόποι Επιθυμίας» στο Vault.