Η Μαρία Κηλαηδόνη, παρουσιάζει στο Θέατρο Βράχων, ένα live γεμάτο τρυφερότητα, ευαισθησία και πολύ κέφι ερμηνεύοντας, με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της, τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, στον οποίο έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους, καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της αμερικάνικης country, blues και 50’s σκηνής (π.χ. Johnny Cash, Ray Charles κ.ά).

Ως γνήσια κόρη του πατέρα της Λουκιανού, η Μαρία έχει «κληρονομήσει» τον τρόπο να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά στις συναυλίες της, μετατρέποντας τες σε ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΡΤΥ!

Η Μαρία Κηλαηδόνη, ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας στην ηλικία των 12 ετών. Από τα 14 της έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά σχήματα και με διάφορα μουσικά στυλ (rock, funk, blues και country). Την διακρίνει η απλότητα και η αμεσότητα της ερμηνείας της. Το τελευταίο διάστημα συνθέτει δικά της τραγούδια σε ελληνικό στοίχο. Η κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου έχει τίτλο «Τυρκουάζ».

Μαζί της το συγκρότημα Goodfellas, που αποτελείται από τους:

Βύρων Τσιμπλάκης: ηλεκτρική κιθάρα, Αλέξης Στενάκης: ηλεκτρικό πιάνο, κλαρινέτο, Σταμάτης Κυρλαγκίτσης: μπάσο, φωνητικά, Βαγγέλης Τσιμπλάκης: drums