Η LG Electronics Ελλάς (LG) είναι ο επίσημος χορηγός τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις 15 Απριλίου.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πιστός στο όραμά του, ο Ναυτικός Όμιλος διοργανώνει σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Βραζιλίας μια έκθεση φόρο τιμής στον ίδιο το θεσμό αλλά και τους Έλληνες Ολυμπιονίκες. Μέσα από video, φωτογραφίες και αντικείμενα, οι καλεσμένοι αναβίωσαν στιγμές θριάμβου και συγκίνησης, ενώ ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν καλή επιτυχία στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν άξια τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. 

Η LG, στηρίζει αυτή τη σπουδαία εκδήλωση με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας. Η προβολή των videos με στιγμιότυπα από παλαιότερους Ολυμπιακούς αγώνες πραγματοποιείται μέσω των LG OLED τηλεοράσεων καθηλώνοντας τους καλεσμένους με την ανώτερη ποιότητα εικόνας με τέλεια απόδοση του μαύρου, απαράμιλλες αντιθέσεις και ακόμα περισσότερη ζωντάνια στα χρώματα, πάνω σε ένα κομψό, εκπληκτικά λεπτό γυάλινο πάνελ. Ο μοναδικός σχεδιασμός με την αισθητική ‘Picture-on-Glass’ πραγματοποιείται μόνο με την τεχνολογία OLED. Αντίθετα με τις οθόνες LCD, το κάθε pixel του πάνελ της τηλεόρασης OLED μπορεί να ανάβει και να σβήνει ανεξάρτητα καθιστώντας δυνατή την προβολή με ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό.

Η έκθεση, σε επιμέλεια της γνωστής εικαστικού Ρεβέκκας Καμχή, περιλαμβάνει προσωπικά αντικείμενα των αθλητών πολλά από τα οποία βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, όπως για παράδειγμα το πρώτο χρυσό μετάλλιο της χώρας στην ιστιοπλοΐα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης το 1960, αλλά και την δάδα που κράτησε ο Νικός Κακλαμανάκης στην Αθήνα το 2004. 

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε παρόντες σε αυτή τη σημαντική έκθεση η οποία προάγει την Ολυμπιακή Χρονιά και το έργο των αθλητών που έχουν κάνει περήφανους εμάς και τη χώρα μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες και διοργανώσεις που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη, και αναδεικνύουν την αξία και σπουδαιότητα του αθλητισμού και του πολιτισμού στην καθημερινότητά μας».

Η έκθεση είναι δωρεάν για το κοινό και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2016.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 48,8 δισ.. USD (56,5 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2015. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Tηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, και Εξαρτήματα Οχημάτων. Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR για το 2015. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία, τις οικιακές συσκευές και την κινητή τηλεφωνία. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/b2b.