Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» διοργανώνει συναυλία στην Aίθουσα Dιδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τραγουδά η Κλεονίκη Δεμίρη με τη συνοδεία του Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο, με σκοπό την στήριξη του περιφερειακού ιατρείου των Οινουσσών.

«…το φεγγάρι αρμενίζει στων ματιών σου την πηγή…»

Ένα μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο μας υπόσχονται η Κλεονίκη Δεμίρη στο τραγούδι  και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο. Σταθμοί αυτού του μοναδικού ταξιδιού η Ισπανία, η Πορτογαλία, η  Ιταλία, και φυσικά η Ελλάδα και  η Κύπρος. Μελωδίες που θα γίνουν καράβια για να μας ταξιδέψουν σ ένα μαγικό περίπλου με πυξίδα  τη φωνή της Κλεονίκης Δεμίρη και το πιάνο του Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Από την πόλη των θαλασσοπόρων της Λισσαβόνα στην μοναδική Ισπανία κι από εκεί στις γειτονιές της Κάτω Ιταλίας με τελικό προορισμό το γαλάζιο του Αιγαίου και την Κύπρο.

Ήχοι από τη λαϊκή παράδοση, μελωδίες από τον κινηματογράφο αλλά και ελληνικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, όλα έρχονται και δένουν αρμονικά σε ένα γοητευτικό  πάντρεμα.

Ελάτε μαζί μας, με όχημα τη Μουσική σ ένα ταξίδι γεμάτο νότες και χρώματα.
    
Διοργάνωση: Σύλλογος »Φίλοι Οινουσσών»

Τραγούδι: Κλεονίκη Δεμίρη
Πιάνο: Νεοκλής Νεοφυτίδης
Εικαστική παρέμβαση της Ζάννας Αρτέμη