Την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015, στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη ανοιχτή συναυλία του Νίκου Σιακούφη, στην πόλη της Άρτας. Το παραποτάμιο πάρκο της πόλης θα φιλοξενήσει τον αρτινό τραγουδοποιό στηρίζοντας την πορεία του στο χώρο της μουσικής.

Ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει κομμάτια από τους δύο δίσκους του ”Χάρτινα Τρένα” και “Ταξίδι σε φόντο μπλε”, καθώς και διασκευές άλλων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Μαζί του θα βρίσκονται στη σκηνή, ο ενορχηστρωτής του δεύτερου άλμπουμ, Νίκος Σαλωνίτης στο μπάσο, ο Βαγγέλης Κοτρότσιος στο πιάνο, ο Λεωνίδας Αθανασίου στα τύμπανα, ο Χρήστος Κολιοπάνος στις κιθάρες και η Ειρήνη Σκανδάλου στα φωνητικά.

Η διοργάνωση είναι του Δήμου Αρταίων.

Λίγα λόγια για την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Νίκου Σιακούφη

Ο Νίκος Σιακούφης επιστρέφει με το δεύτερο προσωπικό του album που κυκλοφορεί από την FM Records. Μετά το πετυχημένο debute album του με τίτλο «Χάρτινα τρένα» μας παρουσιάζει το καινούργιο του cd με τίτλο «Ταξίδι σε φόντο μπλε».

Οι στίχοι και η μουσική ανήκουν αποκλειστικά στον ίδιο, ενώ η ενορχήστρωση όπως και η παραγωγή έγιναν από τον έμπειρο μουσικό και καθηγητή μουσικολογίας Νίκο Σαλωνίτη.

Ο καλλιτέχνης ξεδιπλώνει δέκα ατμοσφαιρικά κομμάτια με κυρίαρχο το άρωμα ενός κουαρτέτου εγχόρδων και σε συνδυασμό με τις ακουστικές του κιθάρες πραγματοποιεί μια στροφή από τις ροκ επιρροές του πρώτου δίσκου και προτείνει μια καινούρια μουσική ατραπό που πιστεύει και ακολουθεί.