Η τραγουδοποιός Κατερίνα Μακαβού έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση, στον Σταυρό του Νότου Plus, την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015.

Ατμοσφαιρική, με λυρισμό και θεατρικότητα στις ζωντανές της εμφανίσεις, η Κατερίνα Μακαβού, πλαισιωμένη  πάντα από την πολύτιμη συμβολή των μουσικών της φίλων, μάς παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία (Μικρά μυστικά, Άλλη μια ώρα), καινούργια ακυκλοφόρητα τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά, καθώς και μουσικές επιλογές από: Δήμο Μούτση, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Annie Lennox, Leonard Cohen, Nancy Sinatra, κ.α. .

Η Κατερίνα Μακαβού μάς συστήθηκε δισκογραφικά στα τέλη του 2008 με το άλμπουμ “Μικρά Μυστικά”. Ωστόσο,  το κοινό την γνώρισε μέσα από τις συνεργασίες της με πολλούς συνθέτες και τραγουδοποιούς όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Σωκράτης Μάλαμας,  ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων κ.α.

Το 2012 η Κατερίνα κυκλοφόρησε τη δεύτερη προσωπική της δουλειά με τίτλο «Άλλη μια ώρα».

Συμμετέχουν: Ορέστης Μπενέκας (πιάνο), Χάρης Μιχαηλίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Μιχάλης Βρέττας (βιολί), Διονύσης Μακρής (κοντραμπάσο), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα).