Η Irene (Ειρήνη Παργινού), έχει ξεχωρίσει με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής και τα neo soul τραγούδια της, που την τοποθετούν στις πιο ενδιαφέρουσες νέες δημιουργούς της αγγλόφωνης σκηνής. Με κλασικές σπουδές στο βιογραφικό της αλλά και εμφανίσεις σε musicals στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, η Irene μας παρουσιάζει την δίκη της μουσική κοσμοθεωρία γύρω από τις ανησυχίες και τα κοινωνικά ζητήματα του πλανήτη, αλλά και τον έρωτα.

Στο πρώτο της προσωπικό ep με τίτλο “The Rainbow Soul” σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν τα singles “Like A Rainbow” και “Invisible Love” όπου εκτός από την ραδιοφωνική επιτυχία που σημείωσαν κατάφεραν να μπουν και σε δυο παγκόσμιες συλλογές ( NOW 2016 ) με τις μεγαλύτερες αγγλόφωνες επιτυχίες του 2016.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το “Familiar”, τραγούδι προπομπός του νέου της album που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Hidden Track records. Συνοδευόμενη από εξαιρετικούς μουσικούς η Irene αντλεί στοιχεία από τον χώρο της soul, της funk και των blues, φτιάχνοντας ένα αισθησιακό και ταυτόχρονα εκρηκτικό live.

Οι Μουσικοί:

Ενορχηστρώσεις, πλήκτρα: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Κιθάρα: Μάριος Μούρμουρας
Μπάσοs: Σταμάτης Σταματάκης
Τύμπανα: Γιώργος Μπινιάρης