Η Irene Carolina Parginos, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα της single με τίτλο, “Like a rainbow” και “Invisible love” με τη Minos Emi σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεκινά τις live εμφανίσεις της έχοντας στις αποσκευές της και το τρίτο της single με τίτλο “Destination unknown”, που έχει κυκλοφορήσει από τη Universal Music.

Η δυνατή nu soul μπάντα της με αναφορές από το χώρο της soul, της funk και των blues έχει εμφανιστεί σε πολλά stages σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κερδίζοντας μόνο καλές εντυπώσεις και ανεβάζοντας το groove στα ύψη!

Με φωνή που χαρακτηρίζεται από soul αισθαντικότητα και ξεχωριστή χροιά, η Irene ερμηνεύει πέρα από τα κομμάτια του EP της, κλασικές αλλά και νεότερες επιτυχίες καλλιτεχνών της παγκόσμιας soul σκηνής.

Έχοντας εντρυφήσει στην κλασική μουσική ως λυρική σοπράνο δίνει με την ερμηνεία της μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και προσθέτει το προσωπικό της στίγμα στο είδος της μουσικής που έχει επιλέξει να υπηρετεί. Πράγμα που κάνει με συνέπεια σε gigs στην Ελλάδα και το Λονδίνο.

Θα την απολαύσουμε μαζί με το γκρουπ της στο café του Νομισματικού Μουσείου στις 24 Αυγούστου, στις 9 μ.μ.

Παίζουν οι:

Ιrene Parginos | φωνητικά
Πάνος Τσίγκος | πιάνο, keyboards
Άγγελος Τσιμιδάκης | κιθάρα, vocals
Γιώργος Λυκούδης | τρομπέτα

https://www.facebook.com/irene.official/?ref=br_rs